Разговори за какво ли не (не по темата или на място за небъбрене)

Дискусията в/ъв "Разговори за това - онова (хоремаг)" е започната от tanyamery на 28.11.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. То бива, бива, ама това на нищо не прилича. :( По всички останали форуми още в петък е коригирана продължителността на събитията "Бейби бум и разпродажба на супер храна" и "Ден на намаленията", а при нас преди 10-15 мин., де факто след обявения край на събитията.o_O Да не би специално за Бг форума да е имало такова указание от БП?! :D Хайде малко по-отгворно да си изпълнявате задълженията.8)
   
  Последна редакция: 31.10.22
  лудакрава1 харесва това.
 2. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  https://board-bg.farmerama.com/threads/Правила-на-форума.611/
  Спазвай ги, моля.
   
 3. Моля те, обясни ми кое правило съм нарушила. Нито съм те обидила, нито съм използвала вулгарен език, нито съм те заплашила, нито вербално съм те нападнала. Единствено изказах недоволството си, че отново сме получили информация с над 48-часово закъснение. Трябваше да мълча ли?!
   
  Последна редакция: 31.10.22
 4. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Привет, тук ще намериш отговора:
  https://board-bg.farmerama.com/threads/Правила-на-форума.611/
   

 5. Не намирам отговора и съм в недоумение кое правило съм нарушила. Моля те, отново, конкретизирай къде съм стъпила накриво, за да го имам предвид!
   
 6. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

 7. Последна редакция: 1.11.22
 8. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Моля.
   
 9. От къде го взе този 11-ти ъпгрейд, с който си се заиграла днес?! o_O
   
  .TAINNA. и лудакрава1 харесват това.
 10. лудакрава1

  лудакрава1 Посланик

  Бил е в шапката при Белият заекxDxDxD
   
  dedoto, .TAINNA., kakata13 и още 1 човек харесват това.
 11. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

 12. И снимки да качваш, и линкове да публикуваш, и да намигаш, все са 10 ъпгрейда, за да сe превърне предмета във Весела Фабрика за балони 1. Няма как веднъж да сложиш 5 ъпгрейда, следващия ден още 5 ъпгрейда и вчера още 1 ъпгрейд, защото до тук са само 10!!! Припомни си какво си написала преди това, цитирала съм те. :);)
   
  Последна редакция: 7.11.22
  .TAINNA. харесва това.
 13. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  добре де, изгубила съм се някъде из сметките, не ме пляскай моля те, не ми се карай :) Случва се да сгреша, а ти коригирай и прощавай :)
   
  Кобрелия и червената_шапчица харесват това.
 14. Не ти се карам, а какво остава да те пляскам. o_O Само те попитах от къде го взе този 11-ти ъпгрейд. Ти вместо да се замислиш и да се коригираш, сама реши да публикуваш снимки, линкове и намигания. :) Това наложи да ти обясня ситуацията по-подробно. ;)
   
  .TAINNA. харесва това.
 15. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Горчиви думи мами, хората сме различни, мислим различно. Приемай ги такива, каквито са. Особено, когато пред теб застане човек на възраст. Като стигнеш моите годинки, ще ме разбереш. Както и да е.
   
  Кобрелия харесва това.
 16. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Муши, а можеш ли да направиш да се виждат както се виждат тук? При мен се виждат квадратчета с IMG и за да видя, трябва да цъкна на тях, а е малко неудобно. Тези движещи се тук анимации са много хубави. Ще ги има ли някъде качени? :)
   
 17. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Здравей,
  Ами не мога да направя нищо друго, за "да се виждат както тук". Не зная защо при теб се виждат само квадратчета с IMG, възможно е да трябва време, за да се заредят всички изображения. Не съм сигурна, че разбирам въпроса за качването. Принципно в нашия форум в темите с предметите не поддържаме този вид изображения.
  Хубав ден!
   
  .TAINNA. харесва това.
 18. Играчи, високи нива, някои борещи се за топ 10 в класацията за ТО в играта, коментирайки колко СХ ще им коства събуждането на животните от събитието , не ви ли е срам от тази дискусия?! До там ли опряхте?! До 116-150 СХ?! Без коментар!
  А може би ...

  Вие от тези ли сте???

  o_O:(:wuerg::cry:

  Нямам думи! 8)
   
  Последна редакция: 9.11.22
  лудакрава1 харесва това.
 19. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  Да и сметнах, че ще ги будя с чувалчета...:p:p:p
   
  ka-linka и .TAINNA. харесват това.
 20. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Освен забележки и злоба у теб има ли нещо, което се нарича топлина? Уважение? Или просто искаш да тъпчеш и мачкаш хората? Жалко за хубавия ти ник. И съм благодарна, че си единствена с такъв зъл остър език. Писано е: Каквото препълва сърцето, от това говорят устата. Прощавай. Дано се замислиш какви ги вършиш и как се отнасяш с другите. Всичко се връща многократно.
  А относно ТОП 10 и класациите си на погрешен път. Изобщо не познаваш играчите. И мен не познаваш. Не се състезавам, не се напъвам, не гоня нива и успехи. Играя за удоволствие, забавлявам се, което на теб ти липсва :)
   
  -niksan- и ka-linka харесват това.