Разговори за какво ли не (не по темата или на място за небъбрене)

Дискусията в/ъв "Разговори за това - онова (хоремаг)" е започната от tanyamery на 28.11.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Здравей, предположение изказвам, че вероятно са изключени от настройките на играта. Пробвах в браузър и не видях никаква разлика. Приятна вечер!
   
 2. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Има проблем Муши, не точно с влизането, а със замръзването при обиране, сеене и поставяне на полета и хари с техниката. Това, което описах в голямата тема. Тук:
  Отзиви за играта през Юнити и Самостоятелния клиент| страница 56 | Farmerama BG
  Беше се пооправило но час след пускане на евента, пак започна.
   
  Последна редакция: 11.1.24
  -niksan- харесва това.
 3. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  Влезнеш ли в долината и започва замръзването.
   
  .TAINNA. харесва това.
 4. p_janeta

  p_janeta Старейшина

  Няма връзка с влизането в долината. Не съм открила някаква закономерност.
   
  koteto9 и .TAINNA. харесват това.
 5. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  и без да влизам в долината, замръзването си го има. Има го и в долината.
   
  koteto9 харесва това.
 6. zorro58

  zorro58 Главен болярин

  Малииииииииииии какво ще правим с тая голяма компенсация
   
  koteto9 харесва това.
 7. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  А може след нея, да почиваме цяла година.
   
  kakata13, червената_шапчица и koteto9 харесват това.
 8. червената_шапчица

  червената_шапчица Главен болярин

  Как веднъж не ни компенсираха с Бонус общи приходи L вместо Бонус TO/TTO за реколта L?! А от това Ябълково-морковено чатни вече ми се повдига. Количествата на СТ и Мими изобщо не ми се коментират.
   
  tanyamery, kakata13, dedoto и още 1 човек харесват това.
 9. червената_шапчица

  червената_шапчица Главен болярин

  Ако прочетеш внимателно поста ми, навярно ще разбереш какво съм имала предвид. ;) И то не е правописа. А и-мейла си ще ви го дам, когато подпиша това, което вие сте подписали с БП. Слънчев петък! :)
   
  DILQNADELI и лудакрава1 харесват това.
 10. ралицаник

  ралицаник Напреднал

  Някой знае ли що за животно е бурундук/бурундуци,за първи път чувам за него.
   
 11. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  ами, това са познатите ни "Чип и Дейл" от анимациите, на английски са chipmunks, а при нас е преведено така - бурундук.
  [​IMG]

  не се заблуждавай, че не чета внимателно.
  Давай си имейла на когото искаш, подписвай с когото искаш /белким и получиш това, което искаш/, малко ме интересува. Дразнещ е сарказма ти и ироничното писане по адрес на екипа.
   
  mimi123123456, .TAINNA., sm0uk3r71 и 2 други харесват това.
 12. червената_шапчица

  червената_шапчица Главен болярин

  Благодаря, така и процедирам! Но понеже ми го поиска, се наложи да те осведомя кога ще го получиш.
  Хубава вечер! :)
   
 13. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  Не само по адрес на екипа. Ппц е дразнеща, но екипа го забелязва, само когато е потърпевш.
   
  .TAINNA. и sm0uk3r71 харесват това.
 14. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Ако прочетеш внимателно поста ми, навярно ще разбереш, че това беше предложение, не желание от моя страна.
  Хубава вечер, и събота и неделя!

  Разбирам те напълно, защото поне за мен, все пак сме големи хора и всеки има право сам да се защити. Та опитваме се да се намисаме /поне аз/, когато стане напечено или излиза извън допустимите граници. То надали има тук някой незасегнат от тази особа.
   
  .TAINNA. и sm0uk3r71 харесват това.
 15. червената_шапчица

  червената_шапчица Главен болярин

  Благодаря, подобно! :)
   
  лудакрава1 харесва това.
 16. лудакрава1

  лудакрава1 Посланик

  Не разбрах само едно.Ние тук Фен Клуб ли сме, поклонническа секта ли сме или форум?Предполага се, че живеем в свободен свят и всеки може да изразява мнение, също така и всеки има Свое мнение!Не съм съгласна , че екипа се намиса когато “Стане напечено и извън допустимите граници“Стояхте си на първият ред с пуканките и гледах те сеир! А незасегнати има от тази “особа “, аз съм една от тях.Готин ви уЙкенд на всички.
   
  dedoto, DILQNADELI и червената_шапчица харесват това.
 17. .water.

  .water. Адмирал

  То и аз много съм си чесала езика ама поне чат пат имам спирачки Червената шапка няма никога.Няма тема в ,която да не е оплюла някой било екипа било играч .Вземете се спрете за малко е така за ден -два.Ами и Кобрелия работи не е безработна и не може като някои да виси 24/7 във фермата на някой мина ли му за това през ума,че и тя има дом има семейство има ангажименти .Хубави почивни дни.
   
  dedoto, .TAINNA., sm0uk3r71 и 2 други харесват това.
 18. червената_шапчица

  червената_шапчица Главен болярин

  Ако не ме лъже паметта, ти с помощта на още няколко играча с чесането на езиците си изгонихте преди 2-3 години нов член на екипа без дори да му дадете възможност и време поне от 1 месец, за да разучи играта. ;)

  Не че ти дължа обяснение, не че нуждая от разрешение да пиша във форума, но да те осведомя, защото не си направила справката - последното ми мнение преди снощното е от неделя/18.02./, т.е. минали са повече от ден-два. xD

  Далеч съм от мисълта, че екипа в реалността е безработен, че няма право на свободно време или че няма семейни задължения. :p Но този, който направи корекцията само с поставянето на новите таблици, можеше да отдели още 5 мин. и да оформи инфото, както бе направено допълнително снощи почти в полунощ, за да е разбираемо и да не се стига до тези постове.

  Всъщност това мнение обобщава всичко:

  Остани си със здраве!:)
   
 19. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Госпожо Следовател, знаем, че следите всеки кога какво как казва. Знаем, че оплювате всеки, който застане на пътя ви. Знаем злия ви език и сарказма. Всички освен 2-3 играчи сме хапани и критикувани, бити по главите със стари постове, които вадите като зъл магьосник от торбите си. Не ви прави чест да се заяждате с всички. Най-вече с екипа. След инсулта, който преживях, слава Богу, си дадох сметка, че не си струва да чета вашите постове и постовете на вашите 2 приятелки, които пишат във вашия стил. Като най-възрастен играч ви призовавам да спрете със злия си език, с хапането и набиване канчетата на играчите с техни стари изказвания. Хората ме познават добре и помнят времето от преди вие да стъпите във форума. Имахме закачки, имахме шеги, имахме весело общуване. Откакто се появихте вие, всичко това изчезна. Форумът умря.
  Няма да ви пожелавам нищо. Нито здраве, нито уикенд. Господ да отсъди между мен и вас, между играчите и вас. Господ да ви съди според думите, делата ви и сърцето ви. Защото: Каквото прелива от сърцето, от това говорят устата. Помнете го.
  На екипа, голяма благодарност за грижата ви за играта и играчите. На играчите повече усмивки, шеги и закачки без злоба, с разбиране и приятни забавления с играта :)
   
  -helixme4o- и dedoto харесват това.
 20. .water.

  .water. Адмирал

  А това ли е било ,някои нов от екипа си е тръгнал оооо нещата били лични ти да видиш.Ами кажи го направо правя го ,защото не сте дали шанс на някой си и сега ще съм големия трол във форума.Понякога човек няма 5 минути даже и секунди.Колкото и да плюеш да навикваш да правиш каквото искаш никога няма да бъдеш като Кобрелия възпитана, толернтна опитваща се години да запази добрия тон .Няма какво повече да коментирам просто за малко се спри и не се хващай за думата няма смисъл освен Кравата май нямаш друг фен.Ако държиш да и се харесаш пиши и на личен .Почини си малко и заший тоя език ,моя се раздвоява ама твоя е станал на конци.Хубав и спорен ден.
   
  .TAINNA. харесва това.