новини

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от sm0uk3r71 на 18.6.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  календара е давал грешка с дни и за него член на екипа са изказа, че инфото в него е предварително и подлежи на промяна, което е така, също че понеже е създаден заради нас всеки екип сам си решава кога и дали да го коригира, мисля ,че коментара беше на диване 8)а що се отнася за форума той е направен да служи на нас и мога да си го обсъждам колкото ми душа сака8)по точка 3 мога само да се изсмeя8)и уж си ми мацнала точки кат че ли съм на партийно събрание, молбата ти нещо куца с т18)
   
  Последна редакция: 19.6.15
  pif4o335 харесва това.
 2. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Темата "Новините днес" беше направена в стария форум, защото там нямаше такъв календар като сегашния.
  Темата "Новините днес" беше точно над раздел "Събития", в който ако има непрочетена от играча тема е с удебелен шрифт, както се вижда на иконата:
  новини.png
  Темите в новините те препращаха към раздел Събития, днешните събития, които предстоят на следващия ден. Същото прави и календара. Днешните актуални или все още неактуални събития се изписват тук на началната страница на форума:
  събития.png
  Наистина не мога да разбера къде един нов играч ще срещне затруднения в обявените събития?!
  Техническият раздел съвсем не е за новини.
   
 3. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  Доколкото помня Новините бяха създадени по молба на играчите. В Календара има инфо само за събитията, докато в Новините имаше и препратки към всичко, което е публикувано през деня - инфо за събития, инфо за проблеми и т.н. Според мен Календара само частично заменя Новините.
  На мен също ми беше удобно да надникна в Новините и да видя всичко, за което се е писало през дадения ден. Липсват ми.
  Пък къде ще се намират ми е все тая. Но понеже говорим за сравнение с други форуми - има места, където има тема с актуалните грешки в играта и кратко инфо дали са отстранени, частично отстанени, работи се по тях и др.под. Т.е. искам да кажа, че не всички форуми са съвсем еднакви.
   
  karzil, tani1980, Мариана07 и още 1 човек харесват това.
 4. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Информация за събития ще се публикува в раздел "Събития", както досега. Информация, свързана с проблеми /бъгове, грешки, отстранени или не/ ще се публикува в раздел "Технически известия" и информация за други новини, които са свързани с играта ще се публикуват в раздел "Официални известия".
  Ще се преглежда една тема по-малко.
   
 5. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Жанетке.......брао ма булка цели 3 точки си сътворила зарад мойта личност,напрао ми отесняха дрехите хехехеее,начи викаш нищо не се обсъжда,да те питам тогаз поредицата от идиотски анкети защо бяха,ааааа сетих се щот са спуснати отгоре и няма мърдане навират ни ги,ама ако нашти убавци екипците тряя да клъцнат нещо що тряя си дават зор да търсят мнение прааас и готово,ма брао де удари екипо с голямата баданарка,хохохохооо
   
  tani1980 харесва това.
 6. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  8)ко речи, кога, къде
  куест селекция- цветна палета какво е:eek:и къде е пуснато вчера инфото за него у фая за събитията нали 8)бума горе в събития, евента долу8)в събития днес отиват в деня в който почват8)аз друго в начална страница на форума не виждам, а ти8)до сега обаче виждах всичко събрано както текущо, тъй и предстоящо тъй и техническо 8)сега там де намирах всичко, виси никому непотребна стара информация8)дано си ма разбрала в което силно се съмнявам8)
  пп
  mushnuk ти го е обяснила веднъж гледам файда няма

  Доколкото помня Новините бяха създадени по молба на играчите. В Календара има инфо само за събитията, докато в Новините имаше и препратки към всичко, което е публикувано през деня - инфо за събития, инфо за проблеми и т.н. Според мен Календара само частично заменя Новините
   
  Последна редакция: 19.6.15
  Торнадо73 и tani1980 харесват това.
 7. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Информация за куеста Цветна палета е в новините - Събития, оттам има линк към раздел Временни събития, където и faq.
  С тази промяна не се спестява никаква информация на играча, напротив скъсява се разходката от тема на тема.
  Екипът на форума прецени, че е крайно време да се използва раздела Технически известия по предназначение.
   
 8. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  е на почна са ровенето8) чак сега го видях8)браво на вас затрихте нещо полезно, за да виси старо инфо типично по нашенски8)
   
  karzil и Торнадо73 харесват това.
 9. Kalina_A

  Kalina_A Активен автор

  Моля върнете ни раздела с новините! Това, че пише с удебелен шрифт къде има непрочетен пост, при мен не върви защото най-често влизам от телефона, а не от конкретна ферма. Информирам се и от календара, но там няма известията и промените, които се правят в движение. Досега влизах и в "последни мнения" за да прочета какво има публикувано, но там са 1 млн игри и разни общи въпроси и теми, които всеки път трябва да прескачам. Аз не мога всеки ден да обикалям по всички раздели да не би случайно нещо да има постнато там. В новините беше всичко важно събрано в едно. В краен случай поне слагайте в календара линк към всички официални, които поствате, за да не пропуснем нещо важно. :oops:
   
  Последна редакция: 21.6.15
  -sindi9-, Торнадо73 и tani1980 харесват това.
 10. Kalina_A

  Kalina_A Активен автор

  Ами на мен не ми е една по-малко, на мен са ми 3-4 повече. Аз досега не съм влизала в отделните раздели да ровичкам навсякъде за нещо ново. Всичко важно беше на едно
   
  Торнадо73, sm0uk3r71, Doremi и още 1 човек харесват това.
 11. Бисквитка-ММ

  Бисквитка-ММ Кандидат за признание

  Това ровичкане из форума къде какво е публикувано идва в повечко. Информирането по стария начин беше много по удобно.
   
 12. Doremi

  Doremi Старши болярин

  Откакто направиха новия форум, си казвам, че старият беше много по-удобен. Въпреки, че си имаше недостатъци – не можеха да се пишат главни букви. И все пак, новото чудо на природата ме отказа да влизам , да търся нещо и все да не намирам. Аз лично рядко посещавам форума и не преглеждам всичко, направила съм си фаворити и ползвам тях, за да избегна четенето на празни откъм съдържание текстове, които за мен са отчаян опит за привличане на внимание. Имам спомен, че играя от юни 2010 година – спамъри и неграмотници винаги е имало и ще има. Въпреки, че има периодично сменящи се подобни групи, които избягвам да чета (а понякога е неизбежно), смятам, че форумът е необходим. Това, което ме вълнува, е новата информация, събрана на едно място. Малко ми е времето, а и понякога съм твърде изморена, за да прелиствам тук.
  Ето най-горната част от моите фаворити в папката на фермата. Мисля, че друг коментар е излишен.
  [​IMG]
  „Събитията днес“ според мен трябва да са на предна позиция. Най-горе и преди всичко. Новините под тях.
  Само споделям мнение (рядко се случва), естествено, други решават как да са подредени нещата. Просто ми се ще най-новото и най-важното да е най-отгоре.
  Всякакви други профилни изяви ако щат да са 99% от форума - това не ме вълнува. От какъв зор New Profile Posts ще стои над важното "Събитията днес"?
   
  Последна редакция: 22.6.15
  [[Fermerkaa]], joujoujouj, Торнадо73 и 3 други харесват това.
 13. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  мързи ги ората не разбрахте ли 8)и са бършат с нас, като че ли те кликат вместо нас8)и ината им идва в повече8)с една дума надежда всяка оставете -.-
   
  Торнадо73 и pif4o335 харесват това.
 14. Kalina_A

  Kalina_A Активен автор

  Абе то и аз търся през гугъл ако ми трябва нещо във форума.

  И това ще е конструктивна промяна. :)
   
  Торнадо73 харесва това.
 15. joujoujouj

  joujoujouj Полубог

  Най-важното е "чистота" да има...
  Редът ли? Кучета го яли!
  Какво от туй, че мрънкат десетима?
  Какво от туй, че има "изгоряли"?
  Ха! Имало кокоси неотворени!?
  Проблеми няма...И тема "Новини" заминала...
  Удобство имало...и мнения оспорени...
  Голямо чудо...за три дни ще отмине!
   
  [[Fermerkaa]], Valkaaa76, sm0uk3r71 и 2 други харесват това.
 16. ludfen3

  ludfen3 Прохождащ

  админи върнете раздела с новините ,послушайте веднъж играчите и техните желания
   
 17. Doremi

  Doremi Старши болярин

  Всеки път като вляза във форума през фермата, чета New Profile Posts - око човешко, това ми се набива. Стигам до втория им ред и се усещам... После като вляза... пак отначало.. Не съм го дочитала до край, защото ми прилича на личен разговор и ми е неуместно да навлизам в това пространство. Неудобно ми е. Там си е мястото на новините, това е.
   
 18. zwezdi4ka

  zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

  Раздела "Новини" все още си е на мястото:
  https://board-bg.farmerama.com/index.php#novini.6

  Премахната е единствено една тема "Новините днес" от подраздела "Технически известия", на която изобщо не й беше там мястото. В началото я оставихме там (преместена от стария форум), докато повечето от нас свикнат с новия форум и функциите му.

  В момента съвсем удобен е подраздела "Събития", в който можете да намерите цялата информация за предстоящите събития.
  Също можете да ползвате и "Календара" , в който нагледно по дати се вижда всичко, а за вече обявените събития, имената съдържат линк, така че като цъкнете пак ви отвеждат до конкретната тема.

  Промяна в посочените по-горе раздели и подраздели за сега не се предвижда да има.

  ПО въпроса за "чаршафа" в дясно, предали сме мнението ви и нашето на колегите. Ако и когато има информация ще ви съобщим. Искрено се надявам, че няма да им е проблем да разменят местата на "Събитията днес" и този чаршаф.

  п.п. Всички имена на раздели в този отговор съдържат линк, можете да цъкнете и да се ориентирате.
   
 19. desi232

  desi232 Посланик

  аз използвам "нови публикации" и календара за инфо.а раздела новини нито един път не съм го отворила
   
 20. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  защо да цъкам и следя 3-4 подраздела, като мога да цъкна на един "Новините днес" и да получа инфото за 3-4 те, като сложим и фая