Фермерски експрес, ту-тУ-У

Discussion in 'Разговори за това - онова (хоремаг)' started by The.Farm, Feb 7, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. The.Farm

The.Farm Болярин

Слончето тежи деца,
    150 килца...
    Дали вагона ще го удържии,
    скърца, пука и трещи!?

Слона щом чу това
    в яда си мигом пожълтя...
    "Вагона с хобота ще разцепя,
    името ми никой да не клепа."

Пътувай надалеко,
    жълто слонче ти...
    Кога стигнеш, ако не писмо,
    то поне оборче ценно ми прати!

Last edited: Feb 7, 2020
  2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Еха............сериозно съревнование с Ерато ( joujoujouj ) .!.!.! Много хубаво.

.TAINNA. and The.Farm like this.
  3. ka-linka

ka-linka Посланик

Червените язовци ми бягат, от другите се с добих с по един или по 2-3. Забравям да натоваря влакчето, та не съм взела много тайнствени, но ... доволно.

.TAINNA. and The.Farm like this.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

чудя се като товаря влака дали събраните товари ще могат да се използват след приключване на събитието, след като ту-тууу си замине окончателно? :) Имам много жълти пухчета, оранжеви овце и разни други много непотребни обори. Опитвам се да им намаля малко бройката, но нямам място за всички товари да ги пусна в действие

5. ka-linka

ka-linka Посланик

срещу 1 лало товарът пристига веднага, ама аз нямам лалота
    колкото направя, толкова

.TAINNA. likes this.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

не става дума за лалота. И без лалота събирам много товари и разтоварвам склада от боклуците от колелото. Но ако получените товари ги оставя за по-натам ще изгубя ли нещо или си запазват това, за което са предназначени?

7. ka-linka

ka-linka Посланик

запазват си

.TAINNA. likes this.
  8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Да, могат да се люпят и по-късно.

.TAINNA. likes this.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Супер! Благодаря :D Ще си събирам товарите и ще ги разтоварвам друг път. Може да ми се падне нещо по-така xD