Фермерски експрес за обори и Лайков

Discussion in 'Разговори за това - онова (хоремаг)' started by .TAINNA., Feb 25, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Имам въпрос за фермерския експрес за животни. До 2019 г го имаше като малко събитие и беше удобен за разчистване на стотиците ненужни обори от колелото. Беше безплатен и даваше тайнствен товар. От него получавахме шанс за други обори, които ни липсват. След това експресът изчезна и се появи лайков, но вече иска 15 лг ако не се лъжа, за всяка замяна, което вече е неприемливо. Няма къде да си давам стотиците ненужни обори.
    Въпросът ми е има ли вероятност този експрес да се върне? или поне да има събитие за разчистване на ненужните обори? Лайков определено не ми харесва като вариант.

2. milkoga1

milkoga1 Господар

Не експреса а направо "влака стрела" може да върнат...xD И пък кво ти пречат тез обори, да си седят там, след време ще имат антикварна стойност :p. Де ще намериш сега онези старички обори ++.... Пък що се отнася за получаването на новички или полуновички, дай ми назаем кредитната или дебитната карта и аз ще ти напазаря колкот сакаш. o_O

.water., dedoto and kakata13 like this.
  3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Не мога да отговоря какви са плановете на БП относно това дали ще има влакче.
    А относно Лайков - там обори не предаваш, там само купуваш.

П.П. Последното влакче за обори е било през февруари 2020 г.

.TAINNA. likes this.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

този съм го изпуснала. Търсачката е виновна xD аз също, че не съм го играла ... май ;)
    Лайков продава обори, ама не ми харесва. Искам да си махна изобилието от обори от колелото. Сигурно имаш много повече от мен, дай да си искаме влакчето :D