Преместен ред

Дискусията в/ъв "Разговори за това - онова (хоремаг)" е започната от [[Fermerkaa]] на 19.10.20.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. [[Fermerkaa]]

  [[Fermerkaa]] Посланик

  Аз да попитам по каква причина реда "Пролетно боле" постоянно се мести? Нямам специално наблюдение за другите редове, но мисля, че те са си ОК. 3 пъти го премествах на мястото, което аз искам да го намирам и като го потърся следващия път, то отново е на друга страница много по-назад. БП ли го прави? Играя от гугъл хром, ако това е от значение.
   
 2. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Имам наблюдения само върху Предпочитаните поредици. И не ми се е случвало някой ред да си смени мястото, поне не тези от първата и втората страница, които редовно наблюдавам (и затова са там). (Иргая през Firefox.)
  Но имам и наблюдения, че най-новите редове се прибавят обикновено "най-отгоре", т.е. възможно ли е това да избутва реда, който те вълнува, на друго място?
  Толкова мога да отговоря на зададения въпрос.
   
 3. ka-linka

  ka-linka Пазител

  Редовете си скачат накъдето си искат при мен. Поне 20 пъти /вкл. и преди десетина минути/ се опитвам да направя подредба. Премества се донякъде и после изчезва, като проверя, върнал се е на старото си място. Преди малко опитах с редчето на 4 часа, исках да го избутам по-нагоре. Ами не стана. Не зная толкова ли е трудно да ги подредят по часове, пък който както си иска да ги прережда след това. За мен подреждането на редовете е изгубена кауза, спирам да опитвам.
   
 4. [[Fermerkaa]]

  [[Fermerkaa]] Посланик

  Понеже имам 4 реда за по-бърза продукция на предеметите даващи бонуси, четирите си ги държа заедно и през деня си ги цъкам примерно 2-та сутрин, другите 2 - следобед. И така открих, че "Пролетно боле" от 4-та страница отива на примерно 10-та. Така са ми подредени отдавна, от когато съм ги получила. Не съм забелязала, а и не съм гледала дали някой от другите редове "се разхожда" насам-натам, но този ми е важен и за това. Не че е чак толкова важно, но все пак 3 пъти след преместването му и на другия ден като се логна, редът пак избегАл. Та така....
  П.П. Сега като се логнах си беше на мястото. ;)
   
 5. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Също за мен са важни такива редове, както и кестеновият. Затова са ми заковани на 1-ва и 2-ра страница в предпочитаните и си стоят там. Нямам идея (и няма как да знам) свързано ли е това с браузъра или не, споменах вече, че ползвам предимно Firefox.
   
  .TAINNA. харесва това.
 6. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  Аз в Предпочитани съм маркирал всички редове, които не са ми важни, т.е. тези, които мога да бера наведнъж с комбайн. Това са сигурно 90% от всички редове: всички от Поредици за напредък, всички от Поредици с подаръци, всички от Зеленчуците без редовете за % СТ и тези за зърнени храни (заради облагородения амарант) и всички от Животни без тези с бонус време за обори. Всички редове от Други поредици плюс посочените изключения от Животни и Растения не са ми в предпочитани и бера ръчно, когато са ми необходими. Подредил съм си само тези, които бера ръчно и до сега не съм забелязъл да се разместват.
   
  ..koni.., sm0uk3r71, mimi123123456 и още 1 човек харесват това.
 7. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Сигурна ли си, че редичката се нарича Пролетно боле? При мен я няма, не я намирам и във форума. А за преместване на редичките напред или назад, за подреждането им по номер даже не знам как се прави o_O

  Добра идея, благодаря. Ще помисля как да преустроя небето при мен. За сега в предпочитани имам само 3 редички: кестеновия ред, рожден ден желание и билките на фараона. Да имаше още цветове за предпочитани, щеше да е добре. Или различни начини за сортиране в небето, но няма.
   
  Последна редакция: 20.10.20
  -niksan-, [[Fermerkaa]], .water. и още 1 човек харесват това.
 8. [[Fermerkaa]]

  [[Fermerkaa]] Посланик

  Мда, Плодово поле се казва, моя грешка. :)
   
  .TAINNA. харесва това.
 9. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  и такова не намирам с търсачката. В моето небе няма и такъв ред. Може ли една снимка, на която да посочиш с мишката кръгчето на реда да изпише как се казва? Искам да намеря във форума от кой евент е получена. Муши е споменала в един пост, че има две редички Весели празници и Плодово боле
  https://board-bg.farmerama.com/threads/Дискусия-Великото-угощение.18827/
  само че аз не намирам нито Плодово боле, нито Плодово поле. Комшииии помагай, моля те :)
  Муши къде си мама? Дай ми читанката с картинки и едни очила 6 диоптъра xD
   
 10. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  https://board-bg.farmerama.com/threads/Куестове-„Фонтан-от-плодово-боле“.18553/#post-165105

  П.П. Все пак е боле.
   
  .TAINNA. харесва това.
 11. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  странно, играла съм събитието, но май не цялото. Имам на игрището Релаксиращ д-р Лайков II, в склада са сок от ананас и сок от грозде, а реда го нямам. И спомен нямам защо е така и какво съм/не съм направила :oops:
  Но, благодаря Муши, жалко, че не съм взела този ред :oops:
   
 12. staneli

  staneli Старши болярин

  Ами, комши, ето в общи линии мнението ти за събитието тогава, жалко наистина, защото редът си го бива:

  "хич няма да си го причинявам, ще си довърша секвоите, че ми трябват"

  "Споко приятели, аз съм още на старта и няма да пристъпя нито сантим напред"

  "......този път категорично отказах на БП този евент и съм много Happy"
   
  .TAINNA. харесва това.
 13. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  xDxDxD бях забравила xDxDxD
  ОБаче си направих секвоите и съм доволна. Щеше да е добре да имам и този ред, ама е нямало кой да ме чукне по тиквата (примерно ти) xD
   
  staneli харесва това.
 14. gigi_421

  gigi_421 Експерт

  А може ли някой да ми обясни как става това подреждане, за което предварително благодаря?:oops:
   
 15. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Когато вкарате даден ред в Предпочитани или отворите другите категории, на иконата му ще видите две стрелки и цифра. Със стрелките можете да определите позицията (номера) на реда, в тази категория.
  [​IMG]
  https://board-bg.farmerama.com/threads/Небесна-цветна-градина-до-2018-г.2371/
   
  gigi_421 харесва това.
 16. gigi_421

  gigi_421 Експерт

  Благодаря!:)
   
 17. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Моля, приятен ден!
   
  gigi_421 харесва това.