Предпочитани семена

Discussion in 'Разговори за това - онова (хоремаг)' started by jasi781970, May 9, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jasi781970

jasi781970 Активен автор

Как мога да си кача семената, които искам да сея, на предпочитани ?:eek:

2. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

с влачене на мишката:p

jasi781970 likes this.
  3. galinad12345

galinad12345 Активен автор

Не е ли удачно спечелените от колелото на късмета продукти за занаятите да се преобразуват само в такива, за които вермата има? За какво ми е сол, когато не съм пекар?

.TAINNA. likes this.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Преди време мисля, че предлагахме нещо подобно. Колелото да дава печалби съобразени с нивото на фермата, занаятите, които развива и не помня още какво беше. Но, глас в пустиня. Ако не се лъжа есента бяха казали от БП, че след решението с флаша ще подемат колелото. Не ми се търси да извадя писанието. И ние чакаме с надежда за промяна и по-атрактивни печалби. А дано, ама надали ;)

kakata13 likes this.
  5. dedoto

dedoto Адмирал

най вече на кукув ден:cry:

kakata13 and .TAINNA. like this.
  6. galinad12345

galinad12345 Активен автор

Хайде сега да ми отговорят тук админите, след като ми изтриват две публийаций по темата, защото е започната тук. Работи ли се по поставения от мен проблем??????????