Питане за лентата с бонуси

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от ludotolen4e на 1.1.22.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. ludotolen4e

  ludotolen4e Активен автор

  ЧНГ 2022 на целия екип!!! ИД 22450744 Моля запомощ, защото в иконката за бонуси непрекъснато стоят две звездички, които не мога да премахна оттам. Как да освободя тези две позиции за други бонуси? Благодаря предварително! Слънчев и успешен ден!!!
   
  Bamze харесва това.
 2. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Привет и за много години!

  Повече за бонусите можеш да прочетеш тук:
  https://board-bg.farmerama.com/threads/Занаятчийски-квартал-обща-информация.1837/#post-4827

  А иначе при теб в момента е зает само диамантения слот, в него имаш поставено ябълково-морковено чатни. Останалите слотове са празни, затова виждаш звездички (две в златните слотове и четири в сребърните). Можеш да цъкнеш върху звездичката. Тогава ще се отвори прозорче, в което ще видиш всички налични продукти и/или бонуси, които можеш да поставиш на въпросния слот.

  Приятен първоянуари ден!
   
 3. ludotolen4e

  ludotolen4e Активен автор

  За много години! Благодаря! Не ми е много ясно, но ще продължа. Гледам, гледам, играя от одавна, но напоследък изведнъж се обърквам. Благодаря от сърце!!!