Перка за парти

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от .TAINNA. на 10.9.22.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Моля за малко помощ. Търся производството на перка за парти. Доколкото разбрах, това е производството на къртиците. Само че не го намирам. Подскажете ми моля как се казва да не се лутам като муха без глава. Търсих къртицата в работилницата, но не я намирам. Аз ли греша някъде?

  п.п. Видях. Откъде да си взема перка за парти? | Farmerama BG

  Имало е производството в евент от 5.11.14 за кратко и са го махнали. Да вземат да го върнат, а? Момичета, може ли да попитате там горе? :)

  п.п.2 Намерих реда, но в него има друга декорация. Работилницата я няма:
  [​IMG]

  Мислех да извадя работилницата и да спра реда, но ... ядец. Има промяна, която не разбирам. Как и кога работилницата е променена от 2х2 на 1х1 полета и е с друга визия, вероятно и с други параметри?
   
  Последна редакция: 10.9.22
 2. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Здравей,
  Работилницата за платна може да се спечели в два постоянни куеста в читалището - Тренировъчен ден и Надпревара във фермата I. Предлагала се е и в Избери си обор, имало я е и във фермерския експрес. Била е награда и в няколко временни събития, примерно Любов към животните, Коледни нощи, Приятелски нашественици.
  Провери си читалището или я търси на ПиТ.
  Относно промените на размера на предмета Стажантска работилница за платна - прекалено отдавна се е случило, за да помня или изровя някакви подробности.
  Приятен ден!

  П.П. Надникни си в инвентара, разполагаш с повече от 1 Работилница за платна.
  И линк с темата за производствата във фермата, за да не се луташ друг път кой какво и в каква работилница/производство произвежда:
  https://board-bg.farmerama.com/threads/Инструменти-Обори-производства-и-неонови-подобрения.2292/
   
  Последна редакция: 10.9.22
  .TAINNA. харесва това.
 3. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Муши, душице, аз търся производството на перка, а не за платна. Това са две различни производства. Тренировъчен ден и Надпревара във фермата I са ми изпълнени не знам кога. За платна знам, че имам, но за перка, нямам и това искам да имам :)
  п.п. Не съм гледала както трябва, благодаря за линка Муши :) Вярно е, че работилница за платна дава Перка за парти. Изобщо не съм се заглеждала или замисляла. Извинявай за глупавия въпрос и благодаря за помощта :D
  Щракни катинара ;)
   
  Последна редакция: 10.9.22
 4. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Моля, Тайничке, за нищо.
   
  .TAINNA. харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.