Отзиви за играта през Юнити, клиент и мобилно прил/ие

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от fares77 на 12.1.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Моя телефон е на 5 години,нямах проблем с играта,сега просто един черен екран се показва.Какво става сега трябва да си купуваме нови телефони или лаптопи,да можем да играем.
    Каква е гаранцията ако си купя нов телефон че играта ще се зарежда.Вия се стремите да ни усложнявате живота с играта ли:cry:

2. Мая

Мая Младши експерт

Не е от телефона ти, моят е нов и положението е същото. Пробва ли да изтеглиш мобилното приложение? Аз влизам там и играта върви добре.

3. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Опитай да влезеш в играта като ползваш следния линк https://www.farmerama.com/?action=internalGameUnity&webgl2=0

Промени настройките на самия браузър за настолен компютър (за хром) или за десктоп сайт (за Microsoft edge).

4. Lilipet

Lilipet Прохождащ

Аз имам същият проблем. Влизам в дадения линк през телефона и пак екрана е голям. Какво трябва да се коригира в Microsoft edge, за да тръгне играта на телефон?