Отзиви за играта през Юнити и Самостоятелния клиент

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от fares77 на 12.1.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Вчера имах подобен проблем в браузър (но не и в клиента), даже прозорчето на новините не се запълваше. Определено нещо не успяваше да се зареди. Но това не пречеше да може да се бере след затваряне на новините. След 2 почиствания на кеша на браузъра се оправиха нещата. Току-що надникнах при теб - нормално се виждат новините, нямам идея защо при теб не е ОК и какво може да се направи освен баналните неща (чистене на кеш, друг браузър, евентуално клиент и под.).
   
  .TAINNA. харесва това.
 2. tani1980

  tani1980 Полубог

  Само но Мозила го прави, кеша ми изчистен и стандартните процедури приложени.Това стана след 1 час борба да вляза в играта, защото забиваше на стоте процента и не мърдаше повече.Може утре да се оправи знам ли?Но си е досадно да сменяш браузъри заради подаръка от Рошко.
   
  .TAINNA. харесва това.
 3. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  И при мен беше във Фокса, за късмет отмина и замина. (Но Фоксът се държеше по-различно от друг път, усещах, че нещо не е ОК.) И да, досадно е. Стискам палци да се "отпуши" възможно най-скоро.

  П.П. И не излизаше прозореца, който подканва да се свали клиента. Но тогава си мислех, че може да са го махнали вече xD.
   
  Последна редакция: 5.3.21
  .TAINNA., лудакрава1 и tani1980 харесват това.
 4. koteto9

  koteto9 Старейшина

  играта е никаква ама никаква пълен боклук

  това не е за пръв път по не 100 пъти ни се появява и изчезва
   
  Последна редакция: 7.3.21
 5. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Момичета, обърнете внимание заграденото в снимката: не е прозореца за новините, а този над него, с читалището. Ходих до града да отварям куестите. Беше както в музила, така и в клиента. Снимката правих в клиента. След 10-15 мин се оправи.
   
 6. tani1980

  tani1980 Полубог

  Видях го, аз просто допълних че и при прозореца е същото дередже.

  Оправи се от само себе си.Ама ми писна вече от оня чаршаф за клиента, няма ли наистина да го махат вече, не му ли изтече мандата?
   
  Последно редактирано от модератора: 6.3.21
  .TAINNA. харесва това.
 7. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Муши, правих наскоро два нови акаунта. Забелязах, че още при създаването им, настройката на графиката беше нагласена в средата. Поставих и таина така. Въпросът ми е, дали трябва настройката да е в средата или на минимум? Какво е значението й? Ако е от голямо значение може ли някъде в информацията да бъде споменато, за да може хората с проблеми да променят тази настройка?
   
 8. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Не ми е известен отговорът на въпроса ти, нито има къде/как да го узная. (В своята си ферма изхождам от опит/проба.)

  Но би могла да прочетеш това:
  https://board-bg.farmerama.com/threads/open-beta-версия-чрез-unity.20336/#post-183973
   
  .TAINNA. харесва това.
 9. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

 10. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Моля, за нищо.
  :)
   
  .TAINNA. харесва това.
 11. tani1980

  tani1980 Полубог

  На 10.03 има нови евенти и се. очакват отново проблеми.Ще има прекъсване за поддръжка на играта.Със сигурнст отново ще има фал-стартове.

  Извинявам се.:oops:
   
  Последна редакция: 8.3.21
  koteto9 и .TAINNA. харесват това.
 12. scaregrowII

  scaregrowII Старейшина

  Втори ден, депресираното овне- Рошко, не ми позволява, да си взема бонуса за деня! Екрана е бял,бутоните са неактивни.Пазара ми е недостъпен.Влизането в играта е бързо,но преминаване от поле на поле е равнозначно на очакване за пенсиониране.От три месеца не съм имал проблеми с играта/освен сандъците/,но сега е -Брутално! Има още /много/, но ме мързи да ги описвам.

  П.П. Нямам никакви проблеми с горното,просто споделяне,защото имам усещане за чорбаджиите на играта,че работят на Парче/пазар,сървър../ Три месеца се чудя на хората,които всеки ден споделяха за горните проблеми.Дори, в един момент се съмнявах/извинете ме/ Е,има ги,реални са.....
   
  gigi_421, koteto9, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
 13. gigi_421

  gigi_421 Експерт

  Не знам програмистите по какво работят, но играта в хром е гола вода. Чакане десетина минути при показване на 100% докато се влезе. После зареждане десетина минути докато излезе прозорецът за дневни бонуси. Може да си чакаш доооооста и ниииищо. Опитвам се да влезна в пазара. Там зареждането е ужас. Кресонът зарежда последен( може и да не зареди). Ако зареди- добре, но ако не зареди тръгваме по мъките. Каквато и друга стока да искаш- стои си всичко в бяло. КОШМАР ПЪЛЕН. Господа, програмисти, крайно време е да се вземете в ръце и да мислите не само за клиент, а за всички браузъри, на които се играе. Предполагам това не е само при мен. Но бяхме и все още сме търпеливи, ама всичко си има граници. Да не говорим, ако искам да отворя пазар в един акаунт и сателитка- мисията е невъзможна. Да не би да искат да се откажем от сателитките?>:(>:(>:(
   
  koteto9 харесва това.
 14. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Възможна е. В клиента можеш да отвориш едновременно много акаунти и да ги обработваш :D
  Браузърите не ми харесват. Все още са зле ;)
   
  gigi_421 харесва това.
 15. червената_шапчица

  червената_шапчица Главен болярин

  След поддръжката днес в момента Хром изхвърля пермаментно.

  П.П. Проблема с изхвърлянето е и на други браузъри!!!
   
  Последна редакция: 10.3.21
  koteto9 харесва това.
 16. tani1980

  tani1980 Полубог

  Някой друг има ли проблем с Мозила?Не ми отваря единствено плантацията на острова.Пробвах и на други ферми, сщият проблем.С другите браузъри става, проблема е само с Мозила.
   
  koteto9 харесва това.
 17. .банчева.

  .банчева. Младши експерт

  Голяма мъка,овцете се клатят...и това е...оправете се...ID 22764287
   
 18. tani1980

  tani1980 Полубог

  Пазара на Мозила днес се оказа проблем, не го отваря.
   
  koteto9 харесва това.
 19. l.bm-lilian55

  l.bm-lilian55 Стажант

  Чудя се защо ли да се оплаквам како нама кой да чуе и прочете. Чаках месец, два, три колко да чакам проявявам разбиране за проблемите. Играта през клиент бъгва, сади каквото си поиска налага се да унищожавам полета и да садя отново това което съм решила.И още много други изнервящи неща.
   
 20. ТИН

  ТИН Обитател

  Върнете старият пазар !
  Новият е кошмар !
   
  amira, kakata13, .water. и още 1 човек харесват това.