Отзиви за играта през Юнити и Самостоятелния клиент

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от fares77 на 12.1.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. .water.

  .water. Адмирал

  Днес ново 20 половината ми облаци имат катинар и не могат да се оберат ръчно.Искам да запазя някои за 15 часа ,ако пусна купон ще обере всичко ако не пусна половината ми облаци остават необрани.Какво правим?
   
 2. БабаМеца

  БабаМеца Стажант

  В моята небесна градина от (вчера още) също има жълти катинари, но те са само на един от редовете на дадена "страничка" и не пречат въпросния ред да бъде обран ръчно. Забелязах, че това е проекционното място на Пиратксия залив, където сега виси същият жълт катинар, заради текущото намаление във фермерския магазин. Вероятно се получава някакво наслагване на образите.
   
  tanyamery и [[Fermerkaa]] харесват това.
 3. .water.

  .water. Адмирал

  От днес са моите и ги има на всички редички през няколко реда опитах ръчно да ги обера не мога 2_3 пъти влизах излизах от играта все същото.Исках да си запазя кестеновия ред и двете редички за изскачащи ,но избързах да обера Танца на листата и пуснах купон и обрах всичко.Ако можех да ги обера ръчно нямаше да си правя труда да пиша знам,че няма смисъл ,но нали надеждата умира последна.А за катинарите мисля някой беше писал още преди дни когато нямаше никакви намаления.
   
 4. БабаМеца

  БабаМеца Стажант

  http://store.picbg.net/pubpic/3E/A8/563154474aa33ea8.jpg

  http://store.picbg.net/pubpic/06/CF/cba54aced2e906cf.jpg
   
 5. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  имаш ли проблем не мога да вляза днес:cry:
   
 6. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

 7. maqpan4o

  maqpan4o Младши експерт

  Да,но вече работи
   
  sm0uk3r71 харесва това.
 8. koteto9

  koteto9 Старейшина

  немога да селектирам не ми дава ид 4343190
   
 9. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Определено има някакъв проблем в играта. Компютъра се товари много и вие. Влизам през клиента, после с музила, но влачи, бави се, не е добре. Като спънат кон е. От 5 ч. до сега 7 ч. не е наред.

  п.п. В 9:20 положението е същото. В музила излиза:
  http://store.picbg.net/pubpic/8A/C2/86bf5f44d0898ac2.jpg
  В клиента няма какво да снимам. Играта продължава да е бавна и да влачи.

  Има още един проблем с цъкалките в склада. Моля да бъде предаден. При разглеждането на декорациите стигам до някъде и играта примигва и ме връща обратно в началото. Искам да видя имам ли неизвадени цъкалки с бонуси и не мога. Искам да извадя такива с много точки и пак не мога. Подреждам по всякакви критерии, но играта непрекъснато примигва и пак ме връща в началото. Ако все пак успея да извадя някоя цъкалка, след това не ме връща там, до където съм стигнала, а пак в началото. Имам да пренареждам всички цъкалкови полета и не смея да пипна. После ще изгубя цял ден да наредя отново.
  Същия проблем, знам, че се знае, но да им се каже пак, има го и на други места. Това примигване и връщане в началото го има в консумативи -> сандъците, на пазара и може би и на други места. Това пречи на играта.

  Проблемът продължава. БП почива, защото в събота и неделя ни оставят на произвола на играта. А дано в понеделник да не се успиват и да оправят всичко. >:(
  И, препоръка: да си поставят дежурни, но кадърни да не ни оставят да ревем насред евентите >:( Компа реве от юнити, от клиент, та даже и от форума!

  Пиша нов пост, Муши извинявай, да го събереш после с горните. Два часа си играя да обера и насадя. Всички бонуси заминаха. Дадох на приятелка да ми оправи играта, а аз със сателитка тръгнах на разузнаване. Резултатът е: проблемът е при игра с клиент и юнити с музила и хром. Сега влезнах с ейдж и компа спи. Играта е леко насечена, но е далеч по-добре. Играя със стационарен комп.

  п.п. Ейдж също има спирания, блокиране на страницата, но след 30-40 сек се оправя
   
  Последна редакция: 21.2.21
  Marcheto73, [[Fermerkaa]], .water. и още 1 човек харесват това.
 10. ka-linka

  ka-linka Пазител

  Почти от началото играя през Вивалди, на моя комп през този браузър нямам проблеми. Дори в петък зареждаше 2 акаунта, през посочени я и хром. Днес не съм пробвала. Има още кусури за оправяне, но не е невъзможно да се играе, както беше при тестовете при мен, тогава се бях отказала да играя. Повтарям, това е на моя компютър и с този браузър, не ангажирам никого с мнението си.
   
 11. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Преди месец опитах вивалди. Неудобен ми е. И го махнах. Ейдж, Хром, Опера, Музила - стигат ми :)

  п.п.1 Играта се пооправи. Доста по-добре е и компа спря да вие. Малко трудно зарежда в началото и в клиента (основно там играя) и в музила. В музила на моменти замръзва, но както в ейдж, след 30-тина сек. отпуска

  п.п.2 Замръзването го има навсякъде. И е многократно по време на игра. Замръзва обаче и форума, а на браузъра излиза съобщението, което снимах по-назад и браузъра блокира. Неприятно е и дразнещо, но вярвам, че ще го оправят.
   
  Последна редакция: 21.2.21
  ka-linka харесва това.
 12. ПЕПЕЛЯШКА

  ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

  До сега играех само с клиента, през браузърите не успявах да вляза, от 3-4 дни, клиента тотално се скапа, ако отвори е до картата, не мога да преминавам на други полета, опитах музила и о, небеса, влязох, дори успявам да играя, но не мога да вляза във форума, какво се случва?
  Все се надявам, че ще се оправи както преди, но това ще си остане само мечта:mad:.
  С една дума, голяма мъка, а не искам да я зарежа, ще доживея ли да играя за удоволствие?
   
  [[Fermerkaa]] и dedoto харесват това.
 13. tani1980

  tani1980 Полубог

  От бутона под рамката не става ли да влезеш във форума?При мен доста често става така и влизам от там.
   
  ПЕПЕЛЯШКА харесва това.
 14. ПЕПЕЛЯШКА

  ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

  Благодаря, получи се:oops:.
   
  tani1980 харесва това.
 15. [[Fermerkaa]]

  [[Fermerkaa]] Посланик

  Последно играх с браузър преди примерно 10 дни. Беше бавно, тромаво и дразнещо. Минах на клиента, че с него е по-гладко и не е толкова забавянето м/у "цъкането" да се случи нещо и самото "случване". Днес следобед вече забелязвам, че с клиента играта върви почти толкова гладко, колкото и с флаша. И освен това, брането на дървета и обори на ръка е оправено (сякаш). В смисъл като се прицелиш да обереш някое дърво, то си е точно на мястото, а не по-надолу или нагоре. А дано!
   
  mimi123123456 и .TAINNA. харесват това.
 16. sad2000

  sad2000 Стажант

  екрана само вътре в играта трепти премигва и прави бяла доста дебела линия рестартирах компа преинсталирах играта все същото
   
  koteto9 харесва това.
 17. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Клиентът за сега е добре. Май са работили по него. Доста неща вече са оправени.
  В музила обаче куца. Замръзва в неподходящ момент и прави доста пакости. Снощи пуснах купон за техника за 1 час и замръзна, не ми отрази купона. Рефрешнах, видях, че техниката е на 0 и купоните са същите и пак пуснах за 1 час. Пак не се отрази. Отидох в клиента и какво да видя? Играта ми е глътнала двата купона за 1 час и ми стана неприятно. Нека да пипнат малко това юнити. Спирането, замръзването на играта не само пречи, но и ощетява. :)
   
  [[Fermerkaa]] харесва това.
 18. toshko_ck

  toshko_ck Подрастващ автор

  Хора помагайте , съвсем сериозно , от два месеца вече не мога да играя играта опитвах всичко (и понеже по умните ще попитат кое е всичко - отваряне на играта от няколко браузера , преинсталиране на компютъра ми за да изчистя проклетата грешка ""kernel32"" , днес даже ходиш при специалист по компютри - накарах го да провери изискванията на играта и параметрите на моя комютър и той каза че моя компютър е с 4 пъти по големи параметри от това което се изисква , също така го накраха да ми инсталира този прочут клиент ) и нищо и нищо - играта е бавна и бавна особено като използвам кръгчето с четирите функций (даже ги снимах поотделно , но нещо не мога да качвам снимките ) позволява ми обирането и обирането на тор специално за животните говоря после играта забива и стои и чака (не зарежда нищо и не изписва нищо просто спира колкото и да натискаш ) след няколко секунди престои дава да нахраниш животните и да им дадеш вода . Много се ядосвам и по този начин страшно много се отблъсквам от играта преди това цялото упражнение се правеше за по малко от 4 секунди - а цялото упражнение е за 10 секунди (няколко ще кажат да ама това е бързо - е не не е бързо защото като имам над 100 обора и няма обиране). Преди време пак писах за същия проблем и никой не ми даде смислен отговор един даже модератор каза че било същото - пълни лъжи нито през клиента е същото , нито през три браузера е същото .
   
 19. DAN63

  DAN63 Обитател

  Знам че не е решение , но поне засега аз открих начин да се позабърза обиране и хранене на обори , а именно:
  Отиваш в настройки на играта , таб допълнителни настройки , включване на анимациите за реколтата , ИЗКЛЮЧВАШ ГИ ...
   
  .TAINNA. харесва това.
 20. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG