Някой има ли такъв проблем?

Discussion in 'Архив на Помощ' started by Бисквитка-ММ, Feb 22, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

ами по-лесното е да пробваш макар и от експлорер или ейдж, които са към уиндоуса. Хрома отдавна го махнах. Много натоварва процесора. А наскоро писаха, че има пробиви в него и лесно се източват данни от потребителите :)
    Освен това има голяма тема за проблемите :
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Проблем-с-влизане-в-играта.18486/page-94
    Че се отвориха три теми за един и същи проблем ;)

dedoto likes this.
  2. FARMER-VLAD

FARMER-VLAD Младши експерт

Ужас... При това два пъти ме изхвърли от играта при вече нареденият пъзел, и няма четворки...

ID: 13636479

3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

опера няма проблем

.TAINNA. and kakata13 like this.
  4. amira

amira Обитател

Едва сега забелязах, че има няколко теми. :( Нямам зареден друг браузер на компютъра.

5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

имам я, но съм свикнала с музила. Иначе да, опера също няма проблем :)

6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

С Хром съм навсякъде (2 PC-та и 2 лаптопа), при мен се справя перфектно и без никакви забележки с фермата.

mimi123123456 and .TAINNA. like this.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

то зависи и от компа, и от антивирусните, и от програмите, които се използват. И аз имам хром, но много товари процесора, отива на мах

8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Нормални са ми машините, не са геймърски. Естествено не са hand made in Bulgaria. Софтуерът ми е лицензиран, предпочитам да си го купувам. Против вируси използвам вградените решения на Windows.

9. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

От доста време съм само на хром, никакви проблеми / на 2 компа и 1 лаптоп/. Музилата ми прави проблеми.

10. nivata1

nivata1 Професионалист

ID 19896760
    ID 19901913

11. Zlobara

Zlobara Активен автор

И аз съм на хром и нямах никакви проблеми ,но в понеделник нещата се промениха и започна изхвърлянето през 2 мин. , продължава и сега . Мисля, че проблема едва ли ще е с хрома при условие, че има фермери които нямат никакви проблеми с него.

mimi123123456 likes this.
  12. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Проблема не е за всички с хром. Аз също няма проблем, както и почти никои друг админ а 90% сме с хром. Но всички докладвани оплаквания са все от там.

Zlobara and .TAINNA. like this.
  13. -roni23-

-roni23- Стажант

Помощ! Четвърти ден играта ме изхвърля през две минути. Какво да правя, да се откажа от играта ли

Last edited by moderator: Mar 5, 2020
    ren44o likes this.
  14. lilimim

lilimim Активен автор

Играй през друг браузер. От гугъл виж кой ще ти хареса, свали си го и играй през него.

.TAINNA. likes this.
  15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда