Инсталиране на Standalone Client

Discussion in 'Архив на Помощ' started by stoeva, Dec 9, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. stoeva

stoeva Подрастващ автор

Здравейте пиша тук за проблема, защото не намерих къде. Така следвам инструкциите:

1. Тук: https://www.farmerama.com/?action=externalDownloadUnity
    -> След отваряне на страницата, изтеглянето започва незабавно.

отваря се страницата, но не се случва нищо. Натиснах бутона инсталирай , отваря се страница празна и нищо, какво се прави в този случай.
    Играч: stoevaID: 1568191

.TAINNA. likes this.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Писах вече по този въпрос:
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Дискусия-24-часов-тест-на-unity.20551/page-10#post-187057
    Отговор все още няма

3. radi2303

radi2303 Прохождащ

4. .water.

.water. Обсебен

Опитах тва нещо stand.... си да го инсталирам ама като му дам RUN и ми показва един голям червен хикс и това ,,точката за въвеждане на процедурата SetDeafultDLLDirektories не може да бъде намерена в библиотеката за динамични връзки KERNEL32.dll,,.Айде сега да ми обясните какво е това ?????

grueva likes this.
  5. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Лично не срещнах трудност с инсталирането, т.е. инсталирах го току-що и върви.
    Но това не означава, че ти нямаш проблем с инсталирането му.
    Не сме компетентни да отговорим на въпроса ти. Обърни се към съпорт, да ти съдействат. Вероятно ще е необходимо да посочиш каква операционна система ползваш.

6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

не срещнах трудност с инсталирането, т.е. инсталирах го току-що и върви, но всеки път трябва ник и пас да пишем, че и копи не върши работа

7. gigi_421

gigi_421 Експерт

Разбрах. Ама то трябва да се гледа по-внимателно. Ще сменям очилцата:)
    Относно изтеглянето и инсталирането на клиента имам проблем. Появява се прозорец, в който пише, че програмата не работи и нищо не мога да направя, освен да я затворя. Помагайте, моля!

galateq likes this.
  8. .water.

.water. Обсебен

За тебе знаеме БП работят за теб мисля че трябва да спрем да питаме щом при теб всичко е наред .Не съм казала,че е трудно ,а че не може да се инсталира и посочих конкретно какво изписва това беше още вчера сега видях ,че има ново ще го пробвам.

gigi_421 likes this.
  9. mushnu4ka

Казано е, че ще направят нещо за паролите (диспечер на паролите/мениджър на паролите).
    Вчера го спряха и отложиха за днес пускането му.

sm0uk3r71 likes this.
  10. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ти па ми завидя xDсподелих заради такива като теб да пробват пак;)и да отбележа забелязан проблем мрънкало такова8)

11. mushnu4ka

Икона на десктопа имаш ли?

12. .water.

.water. Обсебен

Моля те не ми пиши глупости .Разбрах ще търся помощ от друго място тука освен заяждане и обиди друго няма за получаване.Извинявам се ,че ви притесних .

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

извинена си :Dмуши ти отговори, аз писах пак недоволно, да дода да ти инстална освен...............

14. mushnu4ka

8)8)8)

П.П. Все пак да попитам какъв Уиндоус ползваш? Щото ако е XP или Vista няма да стане. Трябва да е поне 7 и то най-новата версия.

Вчера пускането на клиента беше отложено за днес.
    https://board-bg.farmerama.com/threads/farmerama-версия-чрез-standalone.20629/#post-187131

Т.е. ако все още не си инсталирала, опитай отново. Вече е възможно.

Last edited: Dec 10, 2020
    .TAINNA. and sm0uk3r71 like this.
  15. malkotonasi_860

malkotonasi_860 Стажант

инсталирах я без проблем,но като цъкна на иконата на играта и си вкарам ник и парола фермата ми излиза на едно малко прозорче 10 на 10(като опцията за уголемяване на екран не работи) и ще ми трабва лупа за да вида какво правя:mad::mad::mad::mad::mad:

16. mushnu4ka

А би ли споделил/а на какво устройство я инсталира? Настолен компютър или лаптоп или на някакво мобилно?

yannisz likes this.
  17. meche_boez

meche_boez Стажант

Здравейте, инсталирах успешно. Рестартирах лаптопа. Стартирам иконата и се отваря един бял екран. Нищо не се случва :(

18. malkotonasi_860

malkotonasi_860 Стажант

инсталирах я на лаптоп

19. mushnu4ka

Свържи се със съпорт и искай съдействие.
    Същото ще посъветвам - свързване със съпорт за съдействие.

20. ravengard

ravengard Подрастващ автор

Тоя клиент общо взето за нищо не става. Стартира в прозорец и няма опция за цял екран. На голям монитор с висока резолюция си е кошмар. Каквито бъгове има през браузъра - тук е същото. При преминаване през различните полета в един момент пуска слънчогледите и край. През браузър има рефреш, тук само затваряне на клиента и пускане отначало. И о да изненада - трябва да пишеш данните за влизане отново. И ако имаш нужда от форума, няма как да стане - трябва ти браузър.