Изчезнали или неначислени лалогулдени

Discussion in 'Общи проблеми' started by tedvasilev58, Apr 2, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Имам направена покупка преди 5 минути, която може естественно да докажа, парите са ми взети но гулдени няма моля за проверка DILQNADELI ID: 47932786

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, покупката ти е записана и лалогулдените са начислени на 2023-03-03 в 07:49:27 часа.

DILQNADELI likes this.
  3. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Вече всичко е ок благодаря

Кобрелия likes this.
  4. todorovalidia

todorovalidia Стажант

здравейте! днес след 14 ч. ми изчезнаха 21 лалогулдена. нищо не съм купувала! моля, помогнете! ID 12510085

Last edited: Mar 29, 2023
  5. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    На 2023-03-29 в 17:12:09 ч. е закупен ред в небесната цветна градина, даващ 750 х нивото МП.
    Приятен ден!

6. todorovalidia

todorovalidia Стажант

благодаря!

mushnu4ka likes this.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Закупих 50 гулдена преди минута а ги няма парите са взети но покупка няма моля за проверка DILQNADELI ID: 47932786

-----
    Аз да попитам днес ли ще е проверката, или другата седмица?

Last edited by moderator: Jun 25, 2023
  8. mushnu4ka

Здравей,
    Проверката показва, че на 2023-06-25 в 10:12:51 са начислени 50 лг и в момента на начисляването им разполагаш с 55,5 лг.
    Приятен ден!

.TAINNA. likes this.
  9. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Точно сега преди секунда се начислиха и то добре че писах до съпорт.https://board-bg.farmerama.com/threads/Дискусия-Долината-на-еделвайсите.23302/page-49#post-212989 пост 972 ясно се вижда на снимката и час и колко са проверката ти е невярна

10. mushnu4ka

Здравей, моите инструменти показваха ето това:
    Приятна вечер!

П.П. А за теб малко почивка от форума заради отношението си към другите играчи и екипа.

.TAINNA. likes this.
  11. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Този път какво ще покажат твойте инструменти . Старата песен на нов глас. Преди минута закупих 110 гулдена и пак ги няма [​IMG] за проверка
    DILQNADELI ID: 47932786
    ·.....Даже не е зачело109 а 99 няма значение това аз питам къде са ми гулдените:wuerg::wuerg::wuerg:Все още ги няма:wuerg::wuerg::wuerg:Как да купуваш след като за 2 ри път точно когато ми трябват гулдените тях все ги няма писна ми кеш изчистен презаредих 100 пъти все тая няма ли някой с кристална топка;) да провери какво се случва или пак да пиша до съпорт[​IMG]

Last edited: Jul 5, 2023
  12. Кобрелия

Здравей, всичко е начислено точно, имаш 159 лг в акаунта си.

DILQNADELI likes this.
  13. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

сега се начислиха, какъв проблем има с покупките ? само при мен ли е така? и защо вече за 2 ри път ми се случва този проблем а определено проблем има нема да е случайност

14. Кобрелия

нямам представа къде може да е проблема, по точно забавянето на начисляването. При следващ такъв случай най-добре е да пишеш на съпорт, ако не получиш сумата до няколко минути.

DILQNADELI likes this.
  15. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Нов стар проблем от час и повече чакам начисляването на тези гулдени моля за проверка и съдействие както и предайте нагоре по веригата че проблем има и то не е от сега DILQNADELI ID: 47932786[​IMG] Закупих 2 пъти гулдено днес едните ми ги начисли веднага а другите още ги чакам [​IMG] Издирват се тези с по малката стойност
    -----
    Току що ми се начислиха, но вече няма файда промоцията за пакет моментно дърво замина, сега какво да правя като заради нея ги купих, грешката сега в кой е или пак е в ман че бутам истински пари за нищо. Искам сега някой да ми купи пакета който заради проблемите на БП не успях да взема и хайде вече да си оправят бакийте това ми се случва вече за 10 път иначе парите ми веднага ги дърпат а гулдените след часове ги дават и каква полза от това сега питам аз

Last edited by moderator: Jul 16, 2023
  16. mushnu4ka

DILQNADELI, предполагам, че си прочела това:
    Хубав ден!

17. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Писах!!! Но проблемът го има и вината не е при мен. Сега след като грешката не е при мен аз как да закупа пакета който исках ? Аз ли съм виновна че от 2 седмици пиша че има проблем и не е отстранен аз ли съм виновна че дори и наказание отвях за това че показах истината и доказах дори та на въпроса ми има ли шанс да ми начислиш пакета а да вземеш гулдените

18. mushnu4ka

Здравей, вече ти беше казано, че съпорт е мястото, което да занимаваш с твърденията и исканията си. Приятна вечер!

19. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Аз ли да предам че има проблем с разплащанетоxDxDxD.

20. mushnu4ka

Привет, ако има проблем с визуализирането на лалогулдени при покупката им и е от играта, съпорт ще го докладват или са го докладвали. Спокойна нощ!

ПП1. А какво разбираш под "проблем с разплащането" не ми става ясно.
    ПП2. Ще те посъветвам (дано се вслушаш в съветите ми) да излизаш от играта чрез "Х" на играта, не чрез "Х" на браузъра или клиента, да имаш минимално отворени други прозорци и приложения, когато играеш, също и в случай, че не видиш в кратко време новопостъпилите лалогулдени след покупка, да излезеш от играта, да рестартираш устройството, през което играеш, да се логнеш отново и чак тогава да пишеш (на съпорт, не във форума), ако ситуацията не се е променила, т.е. ако не са оправили нещата.
    ПП3. Заключвам темата като изчерпана.

Thread Status:
Not open for further replies.