Д е к о р а ц и и

Дискусията в/ъв "Разговори за това - онова (хоремаг)" е започната от tanyamery на 5.4.20.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  Тази категория във фармерама е "тъмна Индия", поне за мен. Тук Ние сме си ги наричаме цъкалките, но нещата въобще не са толкова прости ! Във ФАЯ , като зачетеш темата"Декорации , спец. предмети и награди" ти се завива свят . Та първият ми въпрос по темата е : Защо когато в небесната градина попълваме празен ред с декорации по наш избор, не ни се визуализират всички налични от съответният размер, които имаме в плевнята? По какъв признак се редуцират ?
   
 2. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Подобрените предмети не могат да се поставят там. Също така не всички са предназначени за поставяне в небесната цветна градина, а примерно са само за полетата в основната ферма.
   
 3. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  Лошо, защото при това положение ситуацията е "проба-грешка", след като няма никакво насочващо обозначение. Има още неясноти обаче ,защо в инвентара има декорации за които в иформационният им прозорец липсват важни за нас подробности, като например : получаваш и еди-какъв си сандък...,.....и се ориентираш за това, ако я изкараш на поле? Естествено ,че във ФАЯ за играта пише, но на кой е по силите да превърта и препрочита инфо трупано 10 години.
   
  ..koni.. харесва това.
 4. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Защо проба-грешка? Каквото не може да се сложи в облаците там не го виждаш, виждаш само това, което може да се постави там.
  Коя примерно имаш предвид? (Защото напр. различните пързалки имат тази информация.)
   
 5. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  Изследвах два дена собственото си твърдение, прибирах, вадих, четох и моля за извинение ! Явно греша . Разбрах и, защо съм останала с това впечатление. Обхождам няколко акаунта , но не във всеки от тях декорациите имат всички подобрения, което е довело до моята заблуда. Муши, още веднъж моля за извинение. Ще помисля повече преди да задам следващият си въпрос.
   
  dedoto и mushnu4ka харесват това.
 6. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  Чета инфото за фара........еди колко си % от предмети ....а всъщност се имат предвид цъкалките (декорациите), нали ?
   
 7. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Да, да, съвсем вярно.
  :);)