Дърводелско ренде

Discussion in 'Архив на Помощ' started by galinad12345, Jul 1, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. galinad12345

galinad12345 Активен автор

И как да се здобием с това дърводелско ренде?

2. Самардапа

Самардапа Главен болярин

на 3-4 стъпка от играта на мен ми се паднаха 2 дърводелски рендета със инструментите
    мисля, че това е нов елемент от инструментите, който ще се пада вече като падащите, заедно с пирони и т.н.

.TAINNA. likes this.
  3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Както със всички останали инструменти - ще изскачат при обиране, от различни сандъци и т.н.
    Пък колко често ще искачат - ще видим.

https://board-bg.farmerama.com/threads/Инструменти-Обори-производства-и-неонови-подобрения.2292/

Last edited: Jul 1, 2020
    .TAINNA. likes this.
  4. Tsveti3107

Tsveti3107 Стажант

Добре падащ предмет,ама от какво ще се пада ?Аз не видях никъде,сега си купих сандък ХЛ ,ама не ми се падна ренде:cry::cry:

5. mushnu4ka

Все някога ще се падне.
    А от какво? От обиране на растения, обори, дървета и/или от отваряне на натрупани сандъци с инструменти.
    Търпение се иска. (Както с много други инструменти преди това - механична ръка, дървен чук, бормашина, а по-старите играчи вероятно помнят и как чакахме кошници за направата на фабрика за бои.)
    И можеш да помолиш съседите и приятелите си да ти изращат като подарък сандък с инструменти.

dedoto likes this.
  6. Tsveti3107

Tsveti3107 Стажант

Благодаря ,ще чакам ,когато се падне- тогава.

Last edited by moderator: Jul 2, 2020
  7. mushnu4ka

Моля, моля.

8. pepa551

pepa551 Анализатор

От сандък 3ХЛ изскача ренде , 2ХЛ не всеки път .

.TAINNA. likes this.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

а от ония, които се събират като торните сандъци? дават ли рендета? Имам над 50 хил. сандъка, стоят запас :D

п.п. Тествах. От 12 ХЛ даде 2 рендета и 15 чука, а от ония 55800 дето прашасват, врътнах 3х100 и даде по 1 ренде ;)

Last edited: Jul 4, 2020
    pepa551 likes this.
  10. Tsveti3107

Tsveti3107 Стажант

падна ми се РЕНДЕ от обиране на половин поле аспержи :D:D:D.Доволна сам,пак засях и ще видим дали 6те изскочи пак.:D

11. billy97

billy97 Стажант

Първо се извинявам , и знам , че не е тук мястото - но ми се падна от един сандък ренде и никъде не намирам за какво се използва. Някой може ли да ми отговори какво е точното му предназначение?

12. mushnu4ka

Това е най-новият инструмент. Би могъл да се използва при направата на цветни хамстерски обори и работилници.

13. billy97

billy97 Стажант

Благодаря!

14. mushnu4ka

Няма за какво, приятен ден!