Дискусия: "Сърце и душа"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 13.2.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Ами да ги пуснат всички фигурки за 1 секунда и готово. И без това стрелянето е изключително мудно - няма нищо общо с балоните при панаира на Ренцо. Отивам на фигурката, стрелям, отивам веднага на следващата фигурка и виждам, че предишната си стои все още. Трябва да кибича на нея до припадък, за да я обстрелям. Балоните при Ренцо се пукат веднага. Честно много тъп евент и то точно за свети валентин. Направо да си смятаме - за реда и цъкалките 1025 нужни монети. Пиши го 18 монети на игра - трябват 57 игри или софтболни топки. Сърдечен камък за тях - 1710 бр. ЕГАТИ СЪРДЕЧНОСТТА! И боцкаш до припадък 15675 бр. любовно цвете. Докато го сееш припадаш от любов. Ако евентуално по някакъв си начин докопаш по-вече от 18 монети на игра, влизаш тук да се похвалиш, че то си е живо вълнение. А въпросната Маца как трупа точки само тя си знае. Надпреварата там между нея и мен е мистерия. Ако искам да взема нещо в по-вече ще трябва да си остана с искането. Не обичам да мрънкам ама някак си тъпа работа. Мнооооооооого тъпа. Недомислена..................

gevre4e, didbabu, -dd76- и още 1 човек харесват това.
  2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А що - не е така - веднъж ми се паднаха 18 монети, веднъж 19, веднъж 20. Но Маца все още ме води с 1 точка.

маринката74 и mushnuk харесват това.
  3. xari_myri

xari_myri Ветеран

като хвърлиш всичките топки играта свършва,независимо колко време ти остава,мяташ 10 пъти и краи на играта

milena7004 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  4. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

маца я водя с 560 за мен и 457 за нея но винаги 2 златни и 8 сребърни целя общият им брой е 24 мисля че повече и не може

[[Fermerkaa]] харесва това.
  5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Мисля, че изкачащите ще са проблем за много от нас:mad:, но до където стигним, как ще ни продават после редове от минали събития, ако всички го взематxD.

Последна редакция: 16.2.17
  6. kossebosse

kossebosse Стажант

Вчера зададох един въпрос, на който все още няма отговор. Защо? - Не знам!
    Та пак ще го задам: как да си взема цъкалката от Маца Маус? Вече я водя с 100т. разлика в полза на мен и когато вляза в подаръчето и цъкна на отметката за взимане, екранчето се затваря и нищо не ми се начислява. Надявам се да получа отговор поне днес! В случай, че не се намери някой компетентен, който да даде адекватен отговор, то поне напишете официално, че тая цъкалка няма да се дава/начислява, свалете я от официалното инфо, както направихте с таблицата за достижение до 50 монетки и така, да не се надява човек.

7. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Цъкалката се дава накрая на евента. Тогава трябва да си победил Маца Маус :)

маринката74 и milena7004 харесват това.
  8. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

я вземи и направи едно фото и го пусни тук във форума да разберем кой кого води-щот може и грешка да е.......:music:

9. IceAge

IceAge Стажант

Ще се събере за реда и цъкалките, но с много супер тор и нон-стоп садене, което е жалко. Хубав празник е, язък, че всичко стана за пари. Преди време се пускаше евент и знаех че няма как да не стигне времето или ресурсите, изчисляваха ги по-малко алчно в тяхна полза. Сега купувай кошници, супер храна и редове и ще имаш всичко......

FrozenKiss, -dd76- и joujoujouj харесват това.
  10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Их, ама си и ти! :eek:o_O Че кога да ръчкат при това положение?! ;)xDxD

То да бяха само изскачащите...с мед да ги намажеш (със СТ да ги измагьосаш), ами тоновете любовните цветове!? Сърце и душа не ми останаха от копане и все на камък удрям! xD

лудакрава1, -dd76- и FrozenKiss харесват това.
  11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

С тез евенти останах без техника, за чатни да не говорим, искам техниката да е по 1 час и да мога да спирам чатнитоxD, да пускам всичко, само когато обирамxDxDxD, стига сте размахвали тези кошници, за бога фермери, не купувайтеxD.
    За мой късмет имам някоя секвоя и култивирано растение, посъбрах малко изкачащи, сега мажя коленете и копам ли копамxD.

маринката74 и -dd76- харесват това.
  12. nivata1

nivata1 Професионалист

Къде скриха тези изскачащи?
    Не мажи коленете, а ръцетеxD, или обувай златната обувка;)

joujoujouj харесва това.
  13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Реда е взет с 7 игри. Сега идва ред на цъкалките. В последните 4 игри взех 24 точки, 22 и 18 последното не помня. Откакто почнах да целя вещицата водя Маца с някоя и друга звездичка в общото класиране. Пък да видим - пу-пу да не чуе Дяволът.

[[Fermerkaa]] и bubolina_8 харесват това.
  14. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

имам запитване имам малки ферми в които не играя евента ако изиграя само 1 вата бонус топка и бия маца с 24 на 19 това отчита ли се накрая че съм я победила и ще взема ли бонус цъкълката

-niksan- и tani1980 харесват това.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Акивирах редичката, продължавам да се трудя за останалите наградки, които искам да докопам (СХ, ЗБ, загадъчни, евентуално стикел и след това ще стане ясно за какво още ще имам монетки).
    П.П. Маца вече изостава с 210 точки :D.

jundra и Пума~` харесват това.
  16. Mermaid

Mermaid Обитател

И аз активирах реда ,спестих 13 топки от приготвените 57 и водя маца с 185 точки
    резултата е винаги 2 златни и 8 сребърни при 24 точки, имам много фал върху златните сърца,
    но в кой момент ще прибера маца в къщичката е въпроса ми ?

Със спестените топки вече взех тайнствени обори и дървета
    Остана доста материал необработен и само едни интересни поне за мен банани

Последна редакция: 16.2.17
  17. jundra

jundra Професионалист

18. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Как го правите? Аз не съм взела и една цъкалка още, а вие даже и целия ред вече сте наредили..... :cry: Ще плача вече...... :cry::cry::cry:

ПС: А ме заболяха краката да копая вече :D

19. Mermaid

Mermaid Обитател

Ами това запитване ? Много интересен вариант ,
    имам запитване имам малки ферми в които не играя евента ако изиграя само 1 вата бонус топка и бия маца с 24 на 19 това отчита ли се накрая че съм я победила и ще взема ли бонус цъкълката
    DILQNADELI, днес в 12:2

20. Mermaid

Mermaid Обитател

:) Заболяха те ръцете, ако си без техника , и резултатите са по-слаби ,но ще свикнеш , чети внимателно какво правят другите и расти бързо с нивата ,това е първата тайна :)

malkata_ice и Пума~` харесват това.