Дискусия: "Сърце и душа"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Ами да ги пуснат всички фигурки за 1 секунда и готово. И без това стрелянето е изключително мудно - няма нищо общо с балоните при панаира на Ренцо. Отивам на фигурката, стрелям, отивам веднага на следващата фигурка и виждам, че предишната си стои все още. Трябва да кибича на нея до припадък, за да я обстрелям. Балоните при Ренцо се пукат веднага. Честно много тъп евент и то точно за свети валентин. Направо да си смятаме - за реда и цъкалките 1025 нужни монети. Пиши го 18 монети на игра - трябват 57 игри или софтболни топки. Сърдечен камък за тях - 1710 бр. ЕГАТИ СЪРДЕЧНОСТТА! И боцкаш до припадък 15675 бр. любовно цвете. Докато го сееш припадаш от любов. Ако евентуално по някакъв си начин докопаш по-вече от 18 монети на игра, влизаш тук да се похвалиш, че то си е живо вълнение. А въпросната Маца как трупа точки само тя си знае. Надпреварата там между нея и мен е мистерия. Ако искам да взема нещо в по-вече ще трябва да си остана с искането. Не обичам да мрънкам ама някак си тъпа работа. Мнооооооооого тъпа. Недомислена..................

2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А що - не е така - веднъж ми се паднаха 18 монети, веднъж 19, веднъж 20. Но Маца все още ме води с 1 точка.

маринката74 and mushnuk like this.
  3. xari_myri

xari_myri Ветеран

като хвърлиш всичките топки играта свършва,независимо колко време ти остава,мяташ 10 пъти и краи на играта

milena7004 and [[Fermerkaa]] like this.
  4. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

маца я водя с 560 за мен и 457 за нея но винаги 2 златни и 8 сребърни целя общият им брой е 24 мисля че повече и не може

[[Fermerkaa]] likes this.
  5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Мисля, че изкачащите ще са проблем за много от нас:mad:, но до където стигним, как ще ни продават после редове от минали събития, ако всички го взематxD.

Last edited: Feb 16, 2017
  6. kossebosse

kossebosse Стажант

Вчера зададох един въпрос, на който все още няма отговор. Защо? - Не знам!
    Та пак ще го задам: как да си взема цъкалката от Маца Маус? Вече я водя с 100т. разлика в полза на мен и когато вляза в подаръчето и цъкна на отметката за взимане, екранчето се затваря и нищо не ми се начислява. Надявам се да получа отговор поне днес! В случай, че не се намери някой компетентен, който да даде адекватен отговор, то поне напишете официално, че тая цъкалка няма да се дава/начислява, свалете я от официалното инфо, както направихте с таблицата за достижение до 50 монетки и така, да не се надява човек.

7. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Цъкалката се дава накрая на евента. Тогава трябва да си победил Маца Маус :)

8. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

я вземи и направи едно фото и го пусни тук във форума да разберем кой кого води-щот може и грешка да е.......:music:

9. IceAge

IceAge Стажант

Ще се събере за реда и цъкалките, но с много супер тор и нон-стоп садене, което е жалко. Хубав празник е, язък, че всичко стана за пари. Преди време се пускаше евент и знаех че няма как да не стигне времето или ресурсите, изчисляваха ги по-малко алчно в тяхна полза. Сега купувай кошници, супер храна и редове и ще имаш всичко......

FrozenKiss, -dd76- and joujoujouj like this.
  10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Их, ама си и ти! :eek:o_O Че кога да ръчкат при това положение?! ;)xDxD

То да бяха само изскачащите...с мед да ги намажеш (със СТ да ги измагьосаш), ами тоновете любовните цветове!? Сърце и душа не ми останаха от копане и все на камък удрям! xD

11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

С тез евенти останах без техника, за чатни да не говорим, искам техниката да е по 1 час и да мога да спирам чатнитоxD, да пускам всичко, само когато обирамxDxDxD, стига сте размахвали тези кошници, за бога фермери, не купувайтеxD.
    За мой късмет имам някоя секвоя и култивирано растение, посъбрах малко изкачащи, сега мажя коленете и копам ли копамxD.

маринката74 and -dd76- like this.
  12. nivata1

nivata1 Професионалист

Къде скриха тези изскачащи?
    Не мажи коленете, а ръцетеxD, или обувай златната обувка;)

joujoujouj likes this.
  13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Реда е взет с 7 игри. Сега идва ред на цъкалките. В последните 4 игри взех 24 точки, 22 и 18 последното не помня. Откакто почнах да целя вещицата водя Маца с някоя и друга звездичка в общото класиране. Пък да видим - пу-пу да не чуе Дяволът.

[[Fermerkaa]] and bubolina_8 like this.
  14. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

имам запитване имам малки ферми в които не играя евента ако изиграя само 1 вата бонус топка и бия маца с 24 на 19 това отчита ли се накрая че съм я победила и ще взема ли бонус цъкълката

-niksan- and tani1980 like this.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Акивирах редичката, продължавам да се трудя за останалите наградки, които искам да докопам (СХ, ЗБ, загадъчни, евентуално стикел и след това ще стане ясно за какво още ще имам монетки).
    П.П. Маца вече изостава с 210 точки :D.

jundra and Пума~` like this.
  16. Mermaid

Mermaid Обитател

И аз активирах реда ,спестих 13 топки от приготвените 57 и водя маца с 185 точки
    резултата е винаги 2 златни и 8 сребърни при 24 точки, имам много фал върху златните сърца,
    но в кой момент ще прибера маца в къщичката е въпроса ми ?

Със спестените топки вече взех тайнствени обори и дървета
    Остана доста материал необработен и само едни интересни поне за мен банани

Last edited: Feb 16, 2017
  17. jundra

jundra Професионалист

18. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Как го правите? Аз не съм взела и една цъкалка още, а вие даже и целия ред вече сте наредили..... :cry: Ще плача вече...... :cry::cry::cry:

ПС: А ме заболяха краката да копая вече :D

19. Mermaid

Mermaid Обитател

Ами това запитване ? Много интересен вариант ,
    имам запитване имам малки ферми в които не играя евента ако изиграя само 1 вата бонус топка и бия маца с 24 на 19 това отчита ли се накрая че съм я победила и ще взема ли бонус цъкълката
    DILQNADELI, днес в 12:2

20. Mermaid

Mermaid Обитател

:) Заболяха те ръцете, ако си без техника , и резултатите са по-слаби ,но ще свикнеш , чети внимателно какво правят другите и расти бързо с нивата ,това е първата тайна :)

malkata_ice and Пума~` like this.