Дискусия: Пролетни сънища

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 2.4.25 в 09:00.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ако направят това да допуснат ресурси, то в Специалното поле няма да има нищо специално ;)
    Отдавна в тази игра се търсеше само това -да се пазарят кошници.Е почти успяха;)

tanyamery, -niksan-, kakata13 и 4 други харесват това.
  2. rozi4ka71

rozi4ka71 Прохождащ

Привет на всички, направи ми впечатление че за започващото събитие днес изкачащите излизат само от Горската поляна.

3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

има промяна, виж ФАЯ :)

kalina_malina харесва това.
  4. dedoto

dedoto Адмирал

да от горската са и това е поредното тъпо решение на БП :wuerg:защото сигурен съм че при почти всички има обори, ама не те са решили, нищо че за другото събитие(дето е два дена)трябват >:(някоя "умна " кратуна е решила да махаме от едното и да местим на другото :(е БП да има да взема-колкото фръкнат толкова докъдето докарам 8)

kikiniki-n, Hancheto, -mairon и 2 други харесват това.
  5. tanyamery

tanyamery Адмирал

Идеята на Червената шапчица за мигновено поникване на горската поляна е просто супер - благодаря.

6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

още само 12 пчелички и ще отворя последното поле. Понеже няма да трябват повече, връщам си оборите и наредбата на горската поляна. В специалното имам насадени първите Пернат папрат. Садя на големи полета и запълвам със средни и малки, за да използвам по-малко семена за сеене. Сутринта ще ми е готово цялото специално поле, насадено с първото растение. Следвам задачите. Когато направя магнолията, ще мина на второто растение. Надявам се да ми стигне времето без нощни смени :)
    От мен лека нощ на всички :)

п.п. Исках да отворя и зона 4. Трябваха ми само 12 пчелички. Съседите са ми изпратили, допълвах с подарък пчели от малките ферми, но не се отразяват. Все още ми трябват 4 пчели. Може ли екипът да ми провери подаръците защо не са отразени и защо не мога да отворя последната 4 част от специалното поле? Бъг ли е или аз някъде греша? Ще се наспя, а сутринта дано се появят :)

Последна редакция: 3.4.25 в 21:33
  7. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, екипът няма как да знае колко подаръци са ти изпратени, за да провери дали всичките са пристигнали.
    Нали обърна внимание, че едното растение се сее само в зони 1 и 2, а второто - само в зони 3 и 4.
    Спокойна нощ!

.TAINNA. харесва това.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря, няма как да е друго. При отворени три зони, първото се сее в двете зони, другото за сега само в трета зона, а утре и в 4-та :)