Дискусия: Пица парти

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 8.11.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .water.

.water. Обсебен

Какъв е този ред пращаме пак в събитието ,а още снощи го завърших?!

bim177, koteto9 и Bamze харесват това.
  2. ka-linka

ka-linka Пазител

При мен защо няма ред, пак има хора с връзки xD. Искам си реда :cry::cry::DxD

SULIO_PULIO1972, kakata13, koteto9 и още 1 човек харесват това.
  3. koteto9

koteto9 Старейшина

тия от БП се габаркат с нас след като няма ред ? е в неб. градина тия се подиграват с нас илиизбиват комплекси знам ли и не е лошо да ходят да берат гъпки:inlove:

4. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

При мен има ред :oops: бъг в играта / сървъра може би. Да си го оправят или да ни го дадат пак 8) като награда.

Bamze и tanyamery харесват това.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

https://i.postimg.cc/L6VZjvVc/image.jpg

https://i.postimg.cc/XJcnt1X3/image.jpg

Първата снимка е с търсачката. Излизат два реда. Втората снимка е на реда, който се вижда сега. Цъкалките са от предишното събитие Пица парти, за което даде снимка червената шапчица. БП са оплели двете събития с пица: старото и новото. Старото има ред, новото няма ред. Реда, който виждаме е от предишното събитие Пица парти. Всички сме го взели, обаче от два дни седи зелен готов за обиране, а при клик на цъкалките, препраща към новото събитие Пица парти. Момичета от екипа, два дни пишем, кажете предадено ли е? От четвъртък е така. Уикенд е, ама там горе да не почиват. Да работят. Губим от това, че реда от предишното събитие не може да се активира.
    ID: 14069390 и ID: 13776070

Последно редактирано от модератора: 11.11.23
    Bamze харесва това.
  6. Сигурна ли си, че си взела реда от това събитие:
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Пица-парти.21433/?

В небесната ми редът изглежда така:

Сутринта го активирах безгрижно.
    И при мен като напиша "пица" в търсачката на небесната излизат два реда - ред "Пица парти" и ред "Пица парти"II. И двата се активират безпроблемно.
    Предполагам, че има бъг и в момента се визуализира редът от "Пица парти" 2021г. в акаунти, в които не е спечелен и съответно изпраща за предметите в текущото събитие.
    Така мисля, но може и да греша.

П.П. Дискусията на "Пица парти" 2021г. :
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Дискусия-Пица-парти.21434/

Последна редакция: 11.11.23
    .TAINNA. и Bamze харесват това.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Накара ме да се замисля. Да си призная нямам спомен, но гледам, че съм писала, че ще пропусна. Обаче и друго мисля: ако не съм играла Пица парти 2021 г. защо сега се появява? Няма разпродажба, няма причина този ред да се появява и то в този му вид, готов за обиране, зелен и без цъкалки. Даже изписва време за подновяване 68 часа o_O Сегашната пица я приключих.
    Молба към екипа. Може ли да се провери дали съм играла Пица парти 2021 г. и ако да, дали съм взела реда и цъкалките.

Последна редакция: 11.11.23
    Bamze харесва това.
  8. Аз мисля, ако не греша, че появяването на реда е бъг. Визуализира се като спечелен/зелен и с параметри/, защото е от минало събитие. И понеже липсват предметите за него като цъкнеш на местата им те препраща в текущото събитие. При играчи, които сме играли събитието през 2021г., няма никакъв проблем. Но информацията от екипа ще е най-достоверна.
    Спокойна вечер!

.TAINNA. харесва това.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря ти. Права си. Остава да чакам да махнат този бъг :)

Bamze харесва това.
  10. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, визуален бъг е. в това събитие няма ред, т.е. не му обръщай внимание. А в кръга на майтапа - само ти напомня, че не си изиграла едно от предишните две събития Пица Парти. Приятна вечер!

Здравей,
    Вгледай се в картинката. Редът, който има "ушенце" и "етикетче" с оставащото време, е спечелен ред. Става въпрос за оградените в червено нещица. А неспечелен ред няма "ушенце" и "етикетче", няма никакво значение позеленял ли е или не, важни са "ушенцето" и "етикетчето" за разграничаване на наличен/неналичен. Това, което си мислиш, че не можеш да активираш всъщост е визуален бъг, не му обръщай внимание, все едно го няма.
    Иначе проверих - не си спечелила реда "Пица парти" през 2021 г., затова и те лови визуалния бъг и ти го показва, който го е спечелил не се радва на екстрата да си има визуален бъг.
    Спокойна нощ!

Bamze, .TAINNA., .water. и още 1 човек харесват това.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Разсмя ме xD да вземат така да ни припомнят всички редове, които не сме взели xD
    Благодаря Муши :)

dedoto и Bamze харесват това.
  12. Bamze

Bamze Главен болярин

Здравейте, фермери. Преди да сложите Ретро пицарията в Музея, поставете я на някое поле /все едно кое/ и й сложете всички спечелени ъп-ове. В Музея не може да се ъпгрейдва. Затова ни трябва тази "гимнастика" с ъп-овете. :p

--------
    Един въпрос - може ли да се продължи да се играе мини-играта след 56 - тата такава?

Последна редакция: 12.11.23
  13. p_janeta

p_janeta Старейшина

Да, играеш за наградите в дясно.

14. Bamze

Bamze Главен болярин

Много ти благодаря за отговора ! :)

15. petruhka

petruhka Подрастващ автор

Аз също съм над 200 но при мен реда също го има. И като се натисне води към сегашното събитие

koteto9 харесва това.