Дискусия: Панаирът на Ренцо

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by zwezdi4ka, Oct 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. galinad12345

galinad12345 Активен автор

Панаира ???

21- 11 часа! ??????

Last edited by moderator: Jul 21, 2021
    .TAINNA. likes this.
  2. Гайденов

Гайденов Подрастващ автор

ще започне в 15:00 българско време.

.TAINNA. and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  3. troi333

troi333 Активен автор

В неизвестност, Пепеляшке :)
    (а ти май не кликна на зеленикавото "Мхъм.." в горния ми пост?)

ПЕПЕЛЯШКА likes this.
  4. galinad12345

galinad12345 Активен автор

Обявено е стартиране 11 часа. Защо някой казва 15 ? Не е ли поредното забавяне повод за някаква официална позиция?

.TAINNA. likes this.
  5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Явно си от връзкарите, от 11 ч. питам и никой не казваxD.

6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Началото на Панаира на Ренцо е в 15:00 ч. днес.
    Инфото е коригирано. Извинявам се.

7. choko_59

choko_59 Знаменитост

сигурно аз нещо не ги разбирам нещата но в този си вид печалбарския павилион на ренцо е абсолютно безсмислен.дървета обори тор на мими супер тор.нищо заслужаващо си да се купи.липсва най-важното.декорации които дават точки.и аз съм абсолютно убеден че това умишлено се прави за да напредваме колкото се може по-бавно и да плащаме колкото се може повече.жалко.много жалко.

.TAINNA., .water. and Bamze like this.
  8. Ma_linka

Ma_linka Прохождащ

Здравейте! Спечелих си от панаира наградата "Строеж в занаятчийски квартал", но не ми се отвори ново място- работилници. Къде да търся тая награда и какво е в крайна сметка?

9. mushnu4ka

Тази награда дава достъп до 2-ри занаят в занаятчийския квартал.
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Занаятчийски-квартал-обща-информация.1837/

П.П. А презареди ли играта? (Излизане от нея, евентуално от браузъра, ако се играе през бразуър, и след това ново логване.)

10. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

Не знам дали беше бъг,но току-що изиграх две игри със стрелба-и на двете ми зануляваше уцелените балони и накрая се оказа,че съм праснала по пет-шест от 21,а аз не играя за първи път все пак.Никът ми е -helixme4o- ID:25015633

11. lilli_p

lilli_p Прохождащ

Здравейте, днес се закупих Дърво джаботикаба XXL. Според условията би трябвало да получа основа + ъпгрейд, но в инвентара виждам само ъпгрейда. Има ли някой същия проблем?

12. Bamze

Bamze Главен болярин

При мен се получи само ъпгрейда също. По принцип имам активирана статуя за това дърво и имам такива дървета. Ще потърся дали Ренцо дава основа или не

П.п. Според обяснението в таблицата за наградите пише, че трябва да даде и основа - дърво + ъп.
    Явно има някакъв проблем.

13. staneli

staneli Старши болярин

Значи, хващате смело ъпгрейда и го слагате директно на полето (той си върви с основата), после като си приберете дървото в менюто, то вече ще се разпадне на основа и ъпгреид.

14. dedoto

dedoto Адмирал

и при мен е бъгав играя само балоните или не отчита стрелбата и занулява брояча или продължава но на друг балон

15. Bamze

Bamze Главен болярин

Благодаря за разяснението! Речено - сторено. Дървото вече е на полето - сглобено. Благодря още веднъж!:inlove:

staneli likes this.
  16. mushnu4ka

Привет,
    Форумният екип не може да провери какво се е случило при теб, нито защо. Изказвам предположение, че вероятно това е свръзано с устройството, през което играещ, то не успява да се справи с играта, за съжаление.

17. ka-linka

ka-linka Посланик

От панаира се печели направо къщурка на фламинго, не яйцето? Сложих го уж да се люпи, а то се оказа излюпено, пак не съм дочела нещо.

18. mushnu4ka

Да, печели се Къщурка на фламинго, а не Яйце на фламинго.

https://board-bg.farmerama.com/thre...ение-разгледай-преди-да-играеш.749/#post-2327
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Мистериозно-яйце-домашен-любимец.704/page-3#post-180525

Last edited: Aug 26, 2021
    .TAINNA. and ka-linka like this.
  19. ka-linka

ka-linka Посланик

Очаквах яйце /инфото за събитията тези дни го чета по диагонал, каквото хвана/ и бях приятно изненадана, че е готова къщурка. Можеше да я сложа сутринта, но ще пропусна едно обиране, не е беда. Благодаря :inlove:

.TAINNA. likes this.
  20. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

Едва ли е от компютъра,сега изиграх последните си билети на балоните и ударометъра.Същата работа-ту нормално,ту не.А на ударометъра даже не ми отчита втория удар,само първия,и то не на всяка игра.Явно е от играта.