Дискусия: Очакване на Дядо Коледа

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 18.12.24 в 09:01.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Hancheto

Hancheto Изключителен талант

Hancheto ID: 4215422 Моля и при мен да проверите,не се показва какво съм предала ...Благодаря :)

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    Нямаш предавано в задачите на елхата преди отстраняването на проблема. И да, може и повече от един будилник.
    Приятна игра!
    Здравей,
    Проблемът е решен за всички. А за възстановяването на предаденото ще трябва търпение. Ние предаваме ИД-тата, постепенно ги обработват.
    Приятна игра!
    Привет, намира се в инвентара, при другите сандъчета. Но също така в прозореца на частта "Коледна прежда" горе по средата има бутон "Отвори".
    Не става въпрос за това, а за предаване в задачите от елхата и след това невизуализиране на предаденото. При теб няма такива доставки/предавания по времето преди оправянето на проблема.
    Приятна игра!

Привет,
    И твоето ИД е предадено. Приятна игра!

.TAINNA. и Hancheto харесват това.
  3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

В акаунти с ИД-та 38842453, 10729152, 6767230, 4402021 вече са възстановени количествата джел и/или грозни зимни пуловери.
    Останалите ще призова за търпение. Ще добавям в този пост обработените ИД-та.

ID 5429699 готово

Последна редакция: 21.12.24 в 08:27
    Hancheto харесва това.
  4. -iliana7-

-iliana7- Напреднал

благодаря

5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

благодаря и аз :)