Дискусия: Морската вещица

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 19.3.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    при ограждане на плочки/фигурки вътре в контура се появява Х едиколко си, това е множителят. В конкретния случай е необходимо да оградиш точно 9 плочки/фигурки, за да получиш множител 10.
    Погледни и тук (малко по-подробно и с картинка е обяснено):
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Дискусия-Морската-вещица.26262/page-2#post-225489
    Приятна игра!

2. babamarta

babamarta Подрастващ автор

Муши губи ми се едното подобрение на лени. Не съм играла само за едното подобрение със селекциите. В другата ферма имам с едно повече. А каквото играя в едната играя и в другата. Моля за проверка ИД 41396329, ИД 35610351 Появи се .

Последна редакция: 29.3.25 в 15:41
  3. -sheherezada67-

-sheherezada67- Редовен

Благодаря от сърце на фермерите Диляна,Анелия,Самардапа,които отделиха от времето си да ми помогнат,да разяснят всичко каквото не ми беше ясно.Бъдете живи и здрави и все така всеотдайни.Благодаря на всички фермери които винаги са ми помагали във времето и са подавали приятелска ръка.Благодаря ви.

bubolina8, [[Fermerkaa]], tanyamery и 7 други харесват това.
  4. Bamze

Bamze Главен болярин

Много съм доволна! Завърших събитието с максимални ползи / останаха ми само 4 мисии, към които нямам интерес/.Този път дискусията на събитието беше оживена и много полезна. Благодарение на постовете в нея успях да изиграя добре събитието.
    Много много ви благодаря за подкрепата! :inlove:

.TAINNA. и tanyamery харесват това.