Дискусия: Морската вещица

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 19.3.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    Виждат се в новините в играта, но единствено по времето на самите щастливи часове, в момента не се виждат.
    Спокойна нощ!

П.П. Ето това се вижда:

Последна редакция: 20.3.25
    лудакрава1 и .TAINNA. харесват това.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

След 00.00 до 01.00 часа ще дава + 2 бройки,трябва да презаредиш играта.Заради +2 бройки трябва да си на малки полета.

-----
    Презаредих играта не дава + 2 бройки? :cry:

Последно редактирано от модератора: 20.3.25
  3. mushnu4ka

4. -niksan-

-niksan- Обсебен

Много тъпо измислено,играча трябва да цепе секундата при обиране:cry:Защо трябва да се обира в 01.00 часа,защо не го направихте обирането ,това което е в 01.00 часа да е в 22.00 до 23.00 часа.
    Добре че съм ношна смяха,че ще го обера.Всяка следващата задача става по голяма простотия от предната простотия.:cry::cry:xDxD

Последна редакция: 20.3.25
  5. megi660066

megi660066 Младши експерт

имам питане от 23 часа проверявам за +2 през пет минути след24 часа българско време отново нямам вече е 24.22минути но отново няма нищо в новините къде греша и кога са часовете за българските играчи да обирам или да чакам01,01 часа

6. mushnu4ka

Здравей,
    В новините на играта са посочени като CET, т.е. централно-европейско време, което се различава от часовото време в България (при нас е CET времето + 1:00 час).
    Спокойна нощ!

.water. и .TAINNA. харесват това.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Светна ми. Прочетох пак написаното от Муши и сменям тактиката. Ще сея на малки поленца, за да имам повече изскачащи и да имам повече +2 от реколтата. Само се колебая дали да сея от трите растения едновременно и да ги редувам или на 160 полета 1х1 да слагам по 53 за всяко растение. Спъват ме часовете с +2. Много тъпо са го направили. Искам да спяяяяя :oops:

8. megi6600661

megi6600661 Стажант

Благодаря МУши за помощта лека нощ

mushnu4ka харесва това.
  9. ka-linka

ka-linka Пазител

Как маркираме коя мисия искаме да изпълняваме?

.TAINNA. харесва това.
  10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

и аз това се чудя, как се избират само желаните мисии?

11. mushnu4ka

Привет, не маркираш нищо. Просто изпълняваш необходимото и след това тя се отбелязва с чекче като изпълнена и се премества най-долу. Има някои мисии, които не могат да се приключат с една линия/контур. При тях се вижда какъв е напредъка, колко от необходимото е изпълнено. Приятна игра!

ka-linka, mimi123123456 и .TAINNA. харесват това.
  12. .water.

.water. Обсебен

Че какво ти пречи да спиш твоята работа малко: Исках ама нямах желание ...Наистина без да се обиждаш не разбирам тази мания , нарушаване на съня от там става една върволица от неудобства заради една игра .Наспи се жена пълноценно после кафенце разходка с кучето и внучето пък играта е последна дупка на кавала.:music:

dedoto харесва това.
  13. ntodorova66

ntodorova66 Стажант

Хубаво би било,когато правите превод на български за +2 бр. в определен период от време ,да уточните интервала с българско ,а не централно европейско.Заблуждаваща информация ?!

.TAINNA., *ПчеличкатаМая* и -niksan- харесват това.
  14. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Работещите нощна смяна е добре да имат предвид, че в нощта събота 29 срещу неделя 30 март 2025 г. преминаваме на лятно часово време - часовниците ще трябва да се преместят с един час напред.

Bamze и .TAINNA. харесват това.
  15. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

В този си формат е много по-лесно от предходните евенти:)

-----
    Какво означава “ Получи множител от 10,15,20,30 плочки в дадена фигура“?

Последно редактирано от модератора: 21.3.25
    Bamze, червената_шапчица и -niksan- харесват това.
  16. mushnu4ka

Здравей,
    Когато заграждаш фигурки (плочки) в контур получаваш точките от контура, умножени по еди-какъв си множител.
    Множителят се равнява на броя заградени фигурки + 1.
    Вижда се при заграждането на фигурки с контур:
    Тук са заградени 5 фигурки, затова множителят е 6 (=5+1)
    Че "получи множител еди-колко си" означава с един контур да заградиш необходимото количество фигурки/плочки, за да получиш искания множител.
    Приятна игра!

17. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Благодаря, имам и още неяснотии , но за тях утре.Лека нощ.

mushnu4ka и червената_шапчица харесват това.
  18. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Добро утро,
    Евентът в този си вариант е много приятен и лесен за игра. Успех в мисиите на участващите!
    Щастлива събота! :)

П.П. За работещите нощна смяна - преминаването към лятното часово време на 30-ти март няма да се отрази на нощния щастлив час, тъй като се извършва в 03ч. ;) През деня трябва да адаптирате сеенето към новото време, за да се възползвате максимално от щастливите часове. Успех! :)

П.П. https://www.actualno.com/interest/s...ame-kym-zimno-chasovo-vreme-news_2185631.html

Последна редакция: 22.3.25
    -niksan- и лудакрава1 харесват това.
  19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Струва ми се, че ще объркаш хората с това "03ч.", най-малкото защото става въпрос за интервал, а не за точен час. Освен това в България сме с 1 час разлика от централноевропейското време... Както и да е, кой съм аз, че да се меся в сметките на професионалистите :)

Bamze харесва това.
  20. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Здравейте
    Ще ми обясните ли как да взема цъкалката Продукт за грижа за акули, защото от скромните ми 3 комбинации, от които събрах малко над 90 000т, в които имам по над 30 свързани плочки не ми я начислява, а изискването е - създай линия, съставена от 25 плочки...Кое е нещото, което правя неправилно?