Дискусия : "Викингска сага: Право в целта"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 4.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .water.

.water. Обсебен

Благодаря Жожу за подкрепата ,но вече не е същото Мунци ми разби мечтите сега чакам да се скапят доматите и тиквите и да го замерям през плета.

joujoujouj, pepa551, [[Fermerkaa]] и още 1 човек харесват това.
  2. Doremi

Doremi Старши болярин

xDxDxD Аа, моля, моля! Моята Ингрид Кап пееше страхотно на липсинг. :) Иначе трябват антифони.
    За този евент не можех да бера след старта и изоставам с растението. Обаче реших до края да ползвам по 25 харита, да видя дали може да се балансира растение с дропсче. Понеже наистина много увеличиха изскачащите, искат да ни удушат бе, еееее! Страшна работа! И така - моят опит: 25 ХарЕта-марета, средно по 20 изскачащи на поле с корен, отделно от складовете, но не ги слагам в бройката, защото не са с времето на растението. Един път на едно поле забравих Харетата и изскачащите бяха наполовина. Освен това, друг път забравих пък на две полета (основно и пусто) да сложа, на едното имаше мноооого по малко, при еднакви условия за растеж. Така чеееее....
    Във всеки случай за без харита е страшна мъка, вариант е с облагородено растение да се помага, но аз никога не сея дълго растение вечер, защото 5 часа с вода за мен си е вече дълго и предпочитам бързо да го махам. Щото и през деня като ме няма да го бера, съвсем изоставам. Сигурно ще взема само реда и чао, бамбино. Никакви други боклуци не ме интересуват, моята ферма е оперирана от късмет, не става и не става, нищо хубу не ми се пада и това е! Та няма смисъл.
    Ето само един пример, със загадъчни и тайнствени е подобна ситуацията:
    И това днес е специален ден за парти колелото. Да бе, да! xD

Последна редакция: 6.10.17
    eva-mina, .water., ..koni.. и 2 други харесват това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Редичката я накичих, тази вечер ще се преборя и за неучастващата в редичката цъкалка. Понатрупах и растения, но не ми достигат рогове. Но почнаха повече да изскачат, може би двойно в момента.

П.П. Покрай гоненето на цербера (успешно беше) се сдобих и с бонус +1 бр. и +100% плевня (и с купони, и със СХ). Че изръсих малко СТ, да използвам по-ефективно споходилия ме късмет. Нощес ще бучна нещо дълго, а утре ще мисля трябват ли ми още златни корени или не.

eva-mina и pepa551 харесват това.
  4. Doremi

Doremi Старши болярин

И аз така, с бонус +1, за съжаление само 1 бране пасна, изскачащите ако не двойно, то значително повече. Само да не вземат всеки път така в началото да пускат малко и да ни карат да си хабим СТ или други неща. Изскачащите ги събрах, но растенията не. Ама и няма да ги пудря.
    Мушнук, на кое ниво стана на Бахама, на мен ми се изпари желанието да стигам 400, след като вдигнаха нивата там, почти спрях да бера. Убиха всичко детско в мен.

eva-mina харесва това.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

388 (цъкалките ми на острова на съкровищата не дават тр то). 400 ще го докарам без напъни, не зная дали ще успея до края на годината, но ако не - в началото на следващата. После - каквото стане, когато стане.

П.П. Още не съм успяла да нацеля в средата от раз, може и да не се случи.

Doremi харесва това.
  6. Doremi

Doremi Старши болярин

После е безумие. Аз съм в почивка малко, може да ми мине. Ама ми писна вече. На 400 зарязвам всьо, само някой евент за ред.
    Тази статистика "център на мишената" за първи път ли я има, аз поне не съм я забелязала досега.

7. milkoga1

milkoga1 Господар

А,то ако чакаш до 400,тъкмо ще ги направиш и те ще ги вдигнат на 600(минимум)xD.

8. Doremi

Doremi Старши болярин

Ехо, тук Земя. Вече ги вдигнаха, за голям ужас.
    Ще си казваме скоро бай, както ни тормозят. Тез евенти всеки ден, за нищо ги нямат. Само за кеф ще поцъквам и това е. И то само защото досега съм вложила много труд.

9. milkoga1

milkoga1 Господар

Дааа,зная.Това беше шегичка.:p

10. Doremi

Doremi Старши болярин

- Мъничко, черничко, чука на вратата. Що е то?
    - Нашето голямо светло бъдеще. (Без евенти).
    Чакам още 3 мин. да обера и утре ще мисля ще продължавам ли да сея или ще приключа, но май ще има още едно сеене.

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

С 46 игри взех всичко, което бях си заплюла. Имам растения за още 18, ще умувам какво да взема със спечелените монети, нека стане ясно колко ще бъдат. Подредих баха-дърветата, набучих хортензията. Все се изскочат рогове.

12. staneli

staneli Старши болярин

Емиии, % плевня се не падна, ама то няма вече и за кога - реда е нареден, мелят се сега още 5 супи, засях за през нощта клематис и протея. До сега изскачащите и растенията /златен корен/ вървяха успоредно, но роговете започнаха да изостават.
    Малко са завишили процента на изскачащите - почти двойно паднаха през последните две реколти от растението на събитието.

Последна редакция: 7.10.17
  13. elince77

elince77 Кандидат за признание

Аз нямам грънчарската работилница, парфюмерията и работилницата за бахамски тотеми. Искам да попитам дали не мога да се сдобия с тях от работилницата в града? За да знам дали да си хабя монетите за тях или да си ги направя в работилницата, когато стигна нужното ниво.

14. staneli

staneli Старши болярин

Не, не могат да се строят в работилницата. Те бяха като награди от събития. Сега можеш да се сдобиеш с тях от Викингския магазин.

15. elince77

elince77 Кандидат за признание

Благодаря за бързия отговор!

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А парфюмерията и на ПиТ можеше да се подарява/разменя. За другите две не помня, но не мисля, че бяха разрешени.

П.П. От баха-загадъчните - индийско орехче, мангрово дърво ХЛ, шоколадова лоза ХХЛ. Във фермата - горичка захрени кленове ХХЛ. От оборите - 3х оранжеви пауни и 1х оранжеви магарета.

eva-mina харесва това.
  17. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Нц, няма да дочакаш (опазил ни БП!), тъй че измисли алтернативна "благодарност" :p
    ПП: Ще вземете да ме амбицирате, еййй! xDxD Ама що пък да си развалям тертипа?! :oops:
    Хаха, да! И аз предпочитам да я виждам с оръжие в ръка вместо на сцената :music:

Оооо, повярвай - ще има шопингтерапия ;) Като всяка уважаваща себе си дама, едва ли ще оставиш монетите неизхарчени :D

Ха! И моето колело е правено по същия бичим xDxD Близо 50 парти врътки отидоха и ни цербер, ни стойностна награда, освен +1бр. реколта за 6 часа (снощи по късна доба). Добре, че поне не бях обрала полетата, щото бонусът щеше да иде съвсем нахалост!

Права си, не бяха и надали ще ги пуснат (като им гледам старите "черни" списъци).

Иначе с Ингрид сме страхотен тандем - аз копам, тя мята брадви по мишената, общо взето нещата вървят по план, не знам само с Късмета как ще се спогодим!?!

eva-mina харесва това.
  18. .water.

.water. Обсебен

Пак не доразбрала съм целвам центъра и се чудя тая девойка ,защо не дава бонуси ,а то било по един път:oops:бях готова да и се скарам дажеxD

-niksan- харесва това.
  19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Поне бонус-монетките дава. (Де да даваше и СХ xD, но все още центъра от раз ми бяга. И предвид, че съм на приключване - май няма да докопам 10-те бр. СХ, здраве да е.)

20. Пума~`

Пума~` Ветеран

аз докопах 10 бр. супер храна, нацелих я от ряз. xD

[[Fermerkaa]], eva-mina и mushnuk харесват това.