Дискусия: Алиса, кралицата на склоновете

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Dec 13, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. katrinkara

katrinkara Напреднал

Отворих и втория склон - там си ми даде 3x14 билета

.didi2002. and .TAINNA. like this.
  2. axmara

axmara Подрастващ автор

Здравейте,
    най-вероятно има някакъв бъг с диспенсърите на първия склон. Аз имам същия проблем с билетите за ски от този склон - получих само 28. В момента имам 70 билета вместо 84. Моля да проверите и ако може да бъде възстановена бройката на билетите на 84.
    Предварително ви благодаря!

ИД 18976909

3. Самардапа

Самардапа Главен болярин

И при мен даде 2х14 от три диспенсъра на 1 склон....Имам още 1 проблем - не мога от никъде да влезна на 3 склон и не разбирам защо....мхм, влезнах на 3тия склон...

Last edited: Dec 14, 2022
    Bamze, .didi2002. and .TAINNA. like this.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

гледай поясите

и на мен първия склон ми даде 2х14 билета вместо 3х14. Третия склон го изиграг до някъде, но е толкова шарен, че няма местенце, от което да продължа. Опипах всички останали неотворени поленца и нямат отваряне. Ще пусна още селекции. Направих по 132 от трите вида, но не стигат. Жалко че няма намаление.
    ID: 14069390

.didi2002. likes this.
  5. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Да се присъединя към тези, които са получили 70 билета от 6 диспенсъра, вместо 84. И от къде се влиза на 3-тия склон, защото аз лично не мога от долния десен ъгъл?

.didi2002. and .TAINNA. like this.
  6. milena7004

milena7004 Майстор

На мен също ми даде 28 билета от първия склон

milena7004 ID: 4402021

7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

долу в ляво има лилава стрелка сочи наляво и над нея колчета и едно човече. От там май влезнах. Ако идеш на втория склон, долу в дясно има същата стрелка сочеща надясно. Препраща към третия склон.
    Обаче гледах таблицата - третия склон иска билети от диспенсърите и затова няма бързо отваряне. Оххх . ..

8. milena7004

milena7004 Майстор

Пробвай по-скоро през долния ляв

9. червената_шапчица

Да, благодаря!

.TAINNA. and milena7004 like this.
  10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

да попитаме БП как ще съберем билетите? От първо обиране ни ощетиха. Направили са дипенсърите да се обират на всеки 8 часа. Пак ще спя с будилник. Отворих ги в 16.15 и ще бера след полунощ. Не мога да сметна колко обирания ми трябват да събера 400 билета :oops:

11. червената_шапчица

Ако не ни ощетяват, от едно обиране на 6-те диспенсъра се взимат 84 билета. Т.е. за 400 билета ни трябват само 5 обирания на 6-те диспенсъра. Без будилник, с две обирания на ден, в петък ще сме ги събрали, много преди края на събитието.

12. ka-linka

ka-linka Посланик

Я вземи, че се наспи като бял човек и утре като обереш в 6.15, до 22.15 ще си обрала още 2 пъти. За два дни и половина си готова.

13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

благодаря и на двенките :)

Bamze and ka-linka like this.
  14. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

При мен проблема е друг.Сега проверих след като прочетох за липсите и аз имам.Но не мога да обера единият диспенсър на 1 ниво.Отворен е но не ми разрешава да го обера.

ИД 53416977

esz102 and .TAINNA. like this.
  15. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Към всички писали за проблема с единия диспенсър
    Работело се все още по проблема. Който по-късно е започнал да играе нямало да има проблем с отварянето му, другите ще трябва още малко да са търпеливи, докато дооправят съвсем нещата.
    Съжалявам, но това е положението. Търпение, моля, моля.

tanyamery, axmara and .TAINNA. like this.
  16. -niksan-

-niksan- Обсебен

И една пеперуда кръжи около двореца.;)

17. РОСКАРУСЕВА

РОСКАРУСЕВА Подрастващ автор

Не мога да отворя диспенсъра на първия слот.Моля за проверка ИД 14538355

18. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

19. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Значи ако го започна събота, би трябвало да стигне времето?

20. darkdemonn

darkdemonn Стажант

Здравейте, аз започнах по-късно и нямам проблем с диспенсърите. Единствено ако има някой който случайно му е хартисало някое подаръче за съсед, би ли помогнал с едни "Очила за ски" ? :D Че не ми стигна СХ. Връщам в каквото кажете от 3-те за събитието, благодаря предварително ! :p

tanyamery likes this.