В коя секция би трябвало да се вижда даден КОД ?!

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от Dila1111 на 27.10.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. Dila1111

  Dila1111 Обитател

  Здравейте, в коя точно секция в новия форум трябва да се появява информация за даден КОД ?! Досега търся миналия къде е бил и не го намирам, трябваше тогава съсед да ми каже иначе нямаше да разбера, преди се появяваше и в прозореца за новините в играта , а сега защо го няма/ше, къде трябва да се проверява за такъв код ?!
   
 2. zwezdi4ka

  zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

 3. Dila1111

  Dila1111 Обитател

  Благодаря, ама в НОВИНИ в ОФИЦИАЛНИ ИЗВЕСТИЯ предполагам, но ще го има като отдена новина ли или всеки път трябва да търся ?

  1. Бюлетин на продуцента – октомври 2014 г. - това ли имаш предвид ? Все там ли ще излиза или отделна новина ?
   
 4. zwezdi4ka

  zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

  Зависи как е изпратено от колегите. Ако е свързано с дадено събитие ще е в съобщението на събитието. При всички случаи ще е в календара.
   
 5. Dila1111

  Dila1111 Обитател

  Благодаря, дано, защото пък миналия път с това писмо от продуцента не излезе в самата игра в прозореца на новините ?! Защо така, сега предвидено ли е там да излиза или само във ворума ?
   
 6. zwezdi4ka

  zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

  За играта не мога да кажа дали всеки път ще се вижда, вероятно зависи от повода , по който се пуска бонус кода.
   
 7. Dila1111

  Dila1111 Обитател

  Е, значи няма да виждаме бонус кода , ако не търсим специано , така ли ?! Хахахахахахахахахаха, това ли стана сега да правим цъкания и във форума за бонус кода и дори да не знаем кога е ?
   
  mell харесва това.
 8. !ЕЛИЯ!

  !ЕЛИЯ! Професионалист

  Aз нали недосхващам да питам- Какъв е проблема да се направи отделна тема забодена, или едно официално съобщениие да се вижда от потребителите?!Кво значение има как го пращат колегите ?Вие сте админите , точно това ви е в правомощията - да организирате, уведомявате , администрирате форума:)Никой не мой ви каже гък- нали ние , клиентите сме на първо място и въпросното действие е в наш интерес!? ;)
  И без това е НОВОСТ целия форум , лично на мен не ми допада подредбата, разпилян ми е и не като другия да се вижда всичко директно , без усилие!До утре да ми обясняваш НЕ ТИ вярвам , че не зависи от вас да го направите по лесен за употреба, не да носиш вода от девет извора с ...глупости:) С уважение..;)

  Разбирам , че не мой се спи в играта, ама не да нямате колега койото мре да пуска официални и да прави теми!:music:
   
  eeeeeeeve1, mell и tutifruti9 харесват това.
 9. tutifruti9

  tutifruti9 Пазител

  Аз да попитам, по този повод, не е ли възможно в събития, да се сложи една тема бонус код и от там да си гледаме? Мисля, че за вас и за нас, ще е по удобно. Събитие е писмото на продуцента, събитие е всичко, за което ни известявате, защо да не е събитие и бонус кода, когато разбира се има такъв.
   
 10. Dila1111

  Dila1111 Обитател

  Явно така по-малко хора ще могат да използват бонус кода, не виждам причина, но не виждам друг проблем да не се направи някое от всички предложени неща ...Ако един съсед не ми беше казал аз нямаше да влизам да чета никакви писма от продуцента...по какво да позная че там има код...

  !ЕЛИЯ! - споделям напълно мнението ти, но намирам, че и това се прави с някаква незнайна за мен цел всичко да е по-недостъпно за нас потребителите
   
 11. eeeeeeeve1

  eeeeeeeve1 Стажант

  то ясно че комбайна сме го изпуснали ама не разбрах сега има ли нов бонус код
   
 12. tutifruti9

  tutifruti9 Пазител

  Няма, никъде не пише... :(
   
 13. Каспаретка

  Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравейте,
  в момента няма работещ бонус код.

  Бонус кода беше подаден да бъде пуснат в писмото на продуцента и така е пуснат,не зная защо винаги се търси и мисли че искаме да вървим срещу вас(ние също сме играчи).Искате тема за бонус кодовете,но както виждам не сте я намерили такава има създадена.Този код го имаше на няколко места:
  -в раздел за Официални съобщения на две места,в календара,в слуховете.
  За това че форума е различен като структура и всеки следи най-вече календара,ние добавихме темата там и като отворите линка да го видите.
  Не смятам да влизам в спорове с никой.При следващ бонус код пуснат от нас,той ще бъде публикуван освен в календара (с темата която е пуснат) и в темата с кодове във фая.
  Желая Приятна вечер на всички.
   
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.