Банове и ботове

Дискусията в/ъв "Разговори за това - онова (хоремаг)" е започната от ivanzac на 6.1.22.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. Diado.Iag.30

  Diado.Iag.30 Прохождащ

  Добре, покажи ми начина при блокирана ферма. И защо ме препращаш мен, като вие/ Бг форумен екип/ сте връзката ни с БП и сте тези, които трябва да защитавате интересите ни в играта?! Или имам погрешни впечатления за задълженията ви?!
   
 2. lekence

  lekence Активен автор

  Пиша от една изоставена ферма, бившо притежание на играч и член на форумния екип. Защо е изоставена - всеки от по-"старите" може да си отговори сам. Моля, да ми дадете информация кога е използван бот в ферми с ID: 11137718 и ID: 11116223! Защото това, което се случва в момента е безумие от страна на БП!
   
  Последна редакция: 6.1.22
  .TAINNA. харесва това.
 3. .water.

  .water. Адмирал

  Вие малоумни ли сте ееееееееееееееее.Днес съм влизала във фермата в 7 часа сутринта и до 9 вечерта съм била на работа.Искам проверка днес в колко часа съм използвала бот с кое АП. Мушнук не ме пращай на съпорт,че си станала изключително нагла и безотговорна.Срамотаааа е кога качваш поста,но ти нали ще си вземеш наградите и не ти пука за останалите ИД 49250882.Не ми се обеснявай че си човек отдавна не си.....
   
  Последна редакция: 6.1.22
 4. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  xDкого питаш
   
  tanyamery и dimoof харесват това.
 5. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  А ти защо си без бан?
   
 6. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  xDххах.....
   
 7. .water.

  .water. Адмирал

  Истината ти е неприлична и триеш постовете ли?Срам нямаш,а наглостта ти минава граници .Искам проверка в колко часа акаунта ми е засечен в бот програма и е блокиран остава да има у дома я призрак я полтъргайст или знам ли какво същество да е играло вместо мен ИД49250882
   
 8. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  Истината я знаем всички но не и е удобна
   
  .water. харесва това.
 9. lekence

  lekence Активен автор

  Хайде екипа, вместо да триете постове тихомълком, да вземете хронологично да им отговорите, защото ние/играчите/ чакаме.
   
  nefertiti, nik76112 и .water. харесват това.
 10. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравейте, постовете ви ги изтрих заради грубия език, който използвахте.
  Нямаме представа по какъв начин хващат акаунти, ползвали бот програми, нямаме данни за тези акаунти и не можем да ви отговорим в случая. Можете да се обърнете към Съпорт и се надявам там да ви дадат повече информация.
  Моля, който е убеден, че е набеден и неправомерно с БАН да се обърне към Съпорт екипа.
   
 11. lekence

  lekence Активен автор

  Аз лично груб език не видях да се използва, а само изказано лично мнение, което явно не допада на екипа. И когато нямате данни, в случая как се хващат акаунти, използващи бот програми, при желание и задължение като като екип, можете да ги получите. Кажи сега какъв е начина при блокиран акаунт да се пише на Съпорт? Отгора на този въпрос се чака повече от 3ч. вече.

  Имайте поне самоуважение и доблест като човешки индивиди и отговорете на играчите, заради които съществувате като екип.
   
  Последна редакция: 6.1.22
  ..koni.. и dimoof харесват това.
 12. sirma.

  sirma. Прохождащ

  Значи всеки да се оправя както може. Ясно...
   
 13. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  И от съпорт кой ще ми отговори? пак Вие, а защо екипът ви не е с бан след като и част от него играе с бот, аз искам отговор на този въпрос и то не от теб а от човека на който зададох въпроса си
   
 14. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  глей сега да речем лова е почнал 2 до5 всеки влязал с бот по него време е с бан от личен опит го казвам, екипа няма никаква вина, съмняваме да знаят кога е бил лова на вещици , но пак ще има лов, затуй не влизайте с основни акаунти
   
 15. .water.

  .water. Адмирал

  Жена ти разбраш ли български от 7 часа до 21 часа съм била на работа не съм влизала във фермата нито в ботове никъде днес ме разцепиха от работа какъв бот какви 5лв.всичко е знам ли лъжа и измама и срамно екипа да се правят на умряла лисица за шепа виртуално злато...
   
  nefertiti, dimoof и lekence харесват това.
 16. lekence

  lekence Активен автор

  Това, че не знаят, е повече от ясно. Не казвам, че имат вина за действията на БП. Изисквам от тях като български форумен екип да ми защитят интересите като български играч и да изискат информация кога по време на този "лов на вещици" или изобщо кога е използвана бот програма в акаунти с ID: 11137718 и ID: 11116223. А не да ме препращам към Съпорт, с който няма как да се свържа от блокиран акаунт.
   
  nefertiti харесва това.
 17. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Единият начин си го открил вече, щом пишеш и тук, тоест през друга ферма. Описваш случая даваш ИД или Ник и така.
  А за грубия език- явно съм те изпреварила.
   
 18. .water.

  .water. Адмирал

  добре да кажем ще пиша и на съпорт в какъв срок трябва да ми отговорят?
   
  tanyamery харесва това.
 19. lekence

  lekence Активен автор

  Макар, че не ми отговаряш на мен, да попитам - фермата, от която пиша, не е с мой и-мейл, а на блокираната основна ферма не ѝ знам и-мейла, какво правя в този случай??? И ако играча няма записано ID-то на блокирания акаунт??? Явно "единия" начин не работи по презумция, дай другия. И като във форума нямате информация за блокираните акаунти, то как на Съпорт, пак същите вие, ще ни отговорите?! Или всичко е проформа и измъкване?! В момента се държите не като български форумен екип в български форум, а като служители на БП.
   
  Последна редакция: 6.1.22
 20. .lina55.

  .lina55. Прохождащ

  Фермата ми е блокирана и пиша от една буренясала. Не съм участвала в нито един ТОП . Може да е смешно, но имам смътна представа какво е бот, камо ли да го правя .
  Имам няколко въпроса: При положение, че не съм използвала бот как са ме хванали ,или пак сме на случайния принцип.
  Кой ще ми вземе ежедневните награди? Как да пиша на Съпорт, като не змам английски? Не се чуствам виновна, защото не съм.
  Защо тогава съм наказана? Ще има ли санкции за истинските виновни за това обидно за мене недоразумение ? Надявам се утре проблема ми да е разрешен .
  ИД 26084662
  и- мейла също не знам:(
   
  joujoujouj, vida_bl и .water. харесват това.