"CharityNepal" - нов ред в Небесната градина

Дискусията в/ъв "Архив новини" е започната от Каспаретка на 12.5.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. Каспаретка

  Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

  Да подкрепим усилията за възстановяването на Непал

  Здравейте, фермери,

  След опустошителното и смъртоносно земетресение в Непал ние от FARMERAMA и charity: water още веднъж обединяваме сили, за да подкрепим международните усилия, насочени към постигането на дългосрочно възстановяване, и финансираме проекти за чиста вода за хората от региона. Молим ви да се присъедините към нас, за да подкрепим оцелелите от тази ужасна трагедия.
  charity: water е неправителствена организация, която работи с местни партньори в Непал, за да подсигури на хората там толкова необходимите ресурси. Има два начина, по които можете да се присъедините и да промените бъдещето:
  Купете нашия пакет „Да възстановим Непал“ и ние ще дарим на charity: water 100% от приходите с цел финансиране на проектите на организацията за чиста вода, чрез които ще се помогне за възстановяването на страната.
  Дарете директно за проектите на charity: water, насочени към възстановяването. 100% от даренията ви ще бъдат използвани в помощ на дългосрочните проекти в региона, посветени на добиването на чиста вода: https://donate.charitywater.org/donate/nepal
  В пакета ще намерите: поредицата „Да възстановим Непал“, предметите, даващи бонуси, „Благотворителен кладенец“ и „Ръце в помощ“.

  Прочетете повече за charity: water и проектите на организацията в Непал ето тук: http://www.charitywater.org/blog/aftermath-of-a-disaster-whats-ahead-for-nepal/
  От 12 май до 26 май 2015 ще събираме средства, за да подкрепим дългосрочните и устойчиви проекти на charity: water, които ще са в помощ на хората за много години напред.

  Нито Farmerama, нито Bigpoint ще получат някакви печалби от тази благотворителна акция. 100% от приходите ще бъдат дарени на charity: water, а Bigpoint ще поеме всички разходи по транзакциите, за да подпомогне тази кампания по възможно най-добрия начин!

  Вашата помощ е безценна, дори и най-малката сума е от значение. Променете живота на хората, които са в най-голяма нужда.
  Благодарим ви за подкрепата. Ще ви информираме за развитието на проекта.
  [​IMG]

  Начало: 12 май 2015
  Край: 26 май 2015

  [​IMG]
  Приятна игра.
  Екипът на Farmerama.​
   
  m011 и снукърʁбг харесват това.
 2. Каспаретка

  Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

  Всеки може да закупи пакета, но самият ред с облаци ще бъде видим след достигане на 30 ниво и отключване на Небесната градина.

  Предложението ще намерите в Новините, таймера със събитията или направо в Небесната градина (ще проблясва самия ред/облак в Небесната градина).
  Можете да закупите само целия пакет еднократно.

  Пакет:

  цена: 2,99 ЕUR

  2 предмета + автоматично отключване на новия ред
  Тук могат да се поставят само предметите от тази разпродажба.

  [​IMG]

  Благотворителен кладенец.....................Ръце в помощ............
  1000 ТрТО-ТО / 10:00ч./ 1х2 ........... 1800 ТрТО-ТО/ 10:00ч./ 2х2
  [​IMG]
  ..... ....[​IMG]

  Бонус при активиране на реда:
  7500 ТО
  7000 ТрТО
  +10 % повече ТрТО от дървета за 30 мин.
  Повторно активиране след 24:00 ч.

  Брой облаци:

  - размер 1*2 - 1 облак
  - размер 2*2 - 1 облак

  [​IMG]
   
  tutifruti9, AzSumJenq, Мариана07 и 3 други харесват това.