Събитие charity: water - "Небесна градина за кладенци"

Дискусията в/ъв "Архив новини" е започната от ARTHEMIS на 16.3.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. ARTHEMIS

  ARTHEMIS Global Team Leader Team Farmerama BG Team Farmerama BG

  Здравейте, фермери!​

  Водата е живот. Често смятаме това за нещо напълно естествено, тъй като имаме достъп до вода навсякъде, където отидем, 24 часа всеки ден – трябва само да натиснем бутона или да завъртим крана. Но за 663 милиона души по света това не е така. За тях достъпът до чиста вода означава всичко. Достъпът до чиста вода предотвратява болестите. Помага на децата да прекарват по-малко време в носене на вода и повече – в учене. Помага на общностите да получават повече приходи, за да се борят с бедността.

  От 2013 г. насам е видно, че състраданието е една от основните ценности в общността на FARMERAMA. До този момент нашите усилия позволиха на над 1500 души от Етиопия и Кения, както и на 11 общини в Непал да получат достъп до чиста вода.

  Знаем, че фермерите могат да променят света. Ето защо не спираме дотук. За да отбележим Световния ден на водата тази година, отново обединяваме усилията си с charity:water и ви предлагаме пакета „Небесна градина за кладенци“. Със закупуването на пакета не само ще получите три специални предмета + бонуси за фермата си, но и всички приходи ще бъдат дарени на charity: water. Те ще използват 100% от даренията, за да финансират проекти за чиста вода в развиващите се страни.

  Можете и да дарите директно за кампанията чрез https://donate.charitywater.org/farmerama/worldwaterday

  Питали ли сте се някога какво бихте могли да направите, за да промените света? По-лесно е, отколкото си мислите. Присъединете се към своите приятели фермери и подарете чиста вода днес!


  Научи повече за charity: water
  [​IMG]
  Пакет "Небесна градина за кладенци"

  [​IMG]
  Начало: 16 март 2016 от 15:00 ч.
  Край: 22 март 2016 в 15:00 ч.


  Предложението ще намерите в Новините, таймера със събитията или направо в Небесната градина
  (ще проблясва самия ред в синьо най-отгоре в Небесната градина).
  Можете да закупите само целия пакет от 3 предмета и самия ред в небесната градина.


  Призив към облаците ...................... Да копаем надълбоко ................. Ожадняване
  2240 ТО-ТрТО /10:50 ч./ 2х2 .......... 1120 ТО-ТрТО/10:50 ч./ 1х2 .......... 1120 ТО-ТрТО /10:50 ч./ 1х2
  [​IMG] ......... [​IMG] ......... [​IMG]


  Пакет:
  цена: 2.29 евро
  3 предмета + автоматично отключване на новия ред
  Тук могат да се поставят само предметите от тази разпродажба.

  [​IMG]
  Бонус при активиране на реда:
  9000 ТрТО
  9000 ТО

  Повторно активиране след 24:00 ч.
  Брой облаци:
  - размер 1*2 - 2 облака
  - размер 2*2 - 1 облак

  [​IMG]

  Приятна игра !
  Екипът на Фармерама


  [​IMG]
   
  Последно редактирано от модератора: 13.4.16
  Силвия харесва това.
 2. zwezdi4ka

  zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравейте, фермери!
  Отново сме невероятно развълнувани от огромната щедрост и съпричастност на нашите играчи! Благодарим ви, че помогнахте на хората от различни общности да получат достъп до чиста вода, като подкрепихте charity: water чрез покупката на пакета „Небесна градина за кладенци“.
  Фермерите от 80 държави събраха само за шест дни по-голяма сума от първоначалната цел и достигнаха сумата от 58 565 щ.д. Невероятно!
  Дарихме 100% от приходите по тази продажба и charity: water от своя страна ще използва 100% от дарението, за да реализира проекти за достъп до чиста вода. Обикновеният на пръв поглед подарък от чиста вода има огромно въздействие. Той предотвратява болести, помага на децата да прекарват по-малко време в носене на вода и повече – в учене, и накрая, но не на последно място, помага на общностите да получават повече приходи, за да се борят с бедността.
  Когато проектите за чиста вода бъдат завършени, фондацията charity: water ще ни изпрати снимки и GPS координати, за да видим точно на кои райони сме помогнали.
  Ето и кратко представяне на процеса:
  [​IMG]

  Както може би си спомняте, в предишните си кампании събрахме почти 125 000 щ.д. и помогнахме на 1500 души в Етиопия и Кения, както и на 11 общини в Непал след последното земетресение да получат достъп до чиста вода.
  charity: water работи с местни партньори във всяка една държава, за да осигури достъп до чиста вода на хората в нужда.
  Гледайте осемсерийната поредица „The Journey“, създадена от charity: water, в която е документирано какво се случва с даренията ви, когато напуснат централния офис на фондацията.
  Присъединете се към нас в това пътуване.
  Може би вече сте получили тази поредица в електронната си поща, но искахме да се уверим, че няма да го пропуснете! Ще ви предоставим и точните подробности за проекта след неговото завършване. Обикновено това се случва 18 месеца, след като даренията бъдат изпратени към получателите.
  Благодарим ви отново за невероятната подкрепа!​
   
  tanyamery и pigi102 харесват това.