цена на слоновете

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от StOqNcHyYy23 на 23.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Някъде да съм казала, че чакат нашите предложения?
    :)

ПП1. Просто се хванах за думичката "програмист".
    ПП2. На плодове, животинки, растения разработването, т.е. вдигането на цената се получава. Който иска да продава скъпо жертва някакво количество на ниска цена. Но със селектираните не става по този начин. И никой не иска да продаде на ниска цена. Веднъж само имах животно, което попадна в тази графа, една златна гъска. Накрая я предадох в един куест, трябваха ми планове за менажерия, а не ми достигаха селектираните.

Последна редакция: 24.9.17
  2. Пума~`

Пума~` Ветеран

за кое имаш предвид с кое си противореча? не можах да те разбера :)

3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Получава се, защото има достатъчно количества... Отделно, не изключвам и умишлена манипулация на пазара, т.е. манипулативно повишаване или понижаване на цените от определени играчи или групи от играчи, които действат заедно със спекулативни цели.

Няма как в един и същ момент да НЯМА ПРЕДЛОЖЕНИЯ, защото продавачите нямат интерес да продават на тази цена и в същия този момент ДА ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЯ на същата тази неприемлива цена, които да я вдигнат постепенно... Не знам как по-ясно да го обясня, честно.

Последно редактирано от модератора: 24.9.17
    Agrafix, gradinar4eto и .water. харесват това.
  4. БашФермер

БашФермер Генерал

ами на моя пазар танцуващата мечка беше 4,8 мил пенита, след месец от селекцията им вече е 4,3мил. 500 хил е паднала цената, защото се мятат през пазара на минимална цена и пада. Нормално е да няма предложения, имам от почти всички последни селекции и не ги продавам, защото цената не ме устройва, по-скоро си ги държа за куести, стойността им е добра.

DILQNADELI харесва това.
  5. miroslav4o1

miroslav4o1 Стажант

БашФермер цената на тнацуваща мечка ще се вдигне ,но ще е трудно за продаване