ф о р у м а

Дискусията в/ъв "Кътчето на ораторите" е започната от tanyamery на 5.5.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  Направи ми впечатление, че във форума има прашасали раздели, които не са използвани от години, хайде за "блога на програмистите" няма какво да кажа, макар че имаше момент, в който всички новини идваха точно от там. А за "Официални игри във форума", защо вече няма бонус кодове или викторини ? Вярно че играта се промени доста, явно това тряба да се случи и с форума. Вие искате ли пак бонус кодове, например ?
   
  .TAINNA. харесва това.
 2. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Искам, ама няма да дадът.
   
 3. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  Караконджо ти от София ли си?
   
 4. AsparagusMintCandy

  AsparagusMintCandy Обсебен

  Ми значи трябва дружно (начело с модовете) да отупаме пършуляка от разделите, че да не отидат и тук нещата като в една друга игра на БП, където наскоро закриха изобщо българския форум заради слаба активност. xD
   
  .TAINNA. и tanyamery харесват това.
 5. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  Покрай евента "Краля на пиратите" май доста го поизтупахме форума, но за сметка на това пък го пооплюхме !
   
  .TAINNA. харесва това.
 6. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Бонус кодове - това беше старата тактика на сегашните компенсации. Имаше и такива, разбира се, които начисляваха разни предмети или ресурси,... минало време!:) Викторини правехме ние, екипа, но сега е ясно, че това не може да стане, няма го оня екип:)
   
  .TAINNA. харесва това.
 7. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  Днес само хубави новини в официални, удължение на евента, ден на реколтата, подарък и продажба на страхотна и много ценна цъкалка !:inlove::):inlove::)
   
 8. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  Най-често пиша във форума, когато съм в отпуск, както сега..... чета и пиша...... Оракула във Фармерама отдавна се изпари яко дим, но пък аз ще вляза в ролята на хроникьор. И така, виждате ли положителната промяна отпреди две-три години? Именно - вече доста често се радваме на бонус кодове - пу... пу.
   
  mimi123123456 и kakata13 харесват това.