съобщение - бъг в играта

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от stoeva на 10.2.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Благодаря! Предавам на колегите.

.TAINNA. харесва това.
  2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

ID: 55316725

.TAINNA. харесва това.
  3. –divane-

Благодаря!

4. nasko72

nasko72 Младши експерт

Добър ден.Както писах преди ден проблема го има и при мен а снимка не мога да направя,дано ме огрее и да го отстранят:))
    Също така ще помоля и за проверка ако може защото снощи жената към 22,00 часа е брала но сега виждам че бройките липсват:))
    Ето ID-то 39218327

5. –divane-

Здравей,

Не можем да виждаме какво е имало на полето съответно обрано за минало време.
    Виждам, че има смляно вчера за 4 игри в 2019-02-11 18:19:24, след което са останали 10 бр. от растението, след това днес в 2019-02-12 09:55:41, нови 4 игри, след което са останали 310. Съдейки по броя на изскачащите на сутрешното бране, през нощта не е имало слава на играча, така че ми се струва, че всичко е нормално.

6. nasko72

nasko72 Младши експерт

Ок здраве да е !Живи и здрави и наздраве дано само не ми изскача съобщението за предния проблем:))

7. –divane-

Колегите все още проверяват, надявам се скоро да и ма резултат :)

8. 4orela

4orela Младши експерт

Здравейте,до днес нямах проблеми но преди малко и при мен се появи съобщението което се появява и при колегите.Опитах да направя снимка но нещо не ми се получи затова ще ви пратя само ид-то за проверка. ID: 13995003. Благодаря предварително:))

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.