съобщение - бъг в играта

Discussion in 'Архив на Помощ' started by stoeva, Feb 10, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Благодаря! Предавам на колегите.

.TAINNA. likes this.
  2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

ID: 55316725

.TAINNA. likes this.
  3. –divane-

Благодаря!

4. nasko72

nasko72 Младши експерт

Добър ден.Както писах преди ден проблема го има и при мен а снимка не мога да направя,дано ме огрее и да го отстранят:))
    Също така ще помоля и за проверка ако може защото снощи жената към 22,00 часа е брала но сега виждам че бройките липсват:))
    Ето ID-то 39218327

5. –divane-

Здравей,

Не можем да виждаме какво е имало на полето съответно обрано за минало време.
    Виждам, че има смляно вчера за 4 игри в 2019-02-11 18:19:24, след което са останали 10 бр. от растението, след това днес в 2019-02-12 09:55:41, нови 4 игри, след което са останали 310. Съдейки по броя на изскачащите на сутрешното бране, през нощта не е имало слава на играча, така че ми се струва, че всичко е нормално.

6. nasko72

nasko72 Младши експерт

Ок здраве да е !Живи и здрави и наздраве дано само не ми изскача съобщението за предния проблем:))

7. –divane-

Колегите все още проверяват, надявам се скоро да и ма резултат :)

8. 4orela

4orela Младши експерт

Здравейте,до днес нямах проблеми но преди малко и при мен се появи съобщението което се появява и при колегите.Опитах да направя снимка но нещо не ми се получи затова ще ви пратя само ид-то за проверка. ID: 13995003. Благодаря предварително:))

Thread Status:
Not open for further replies.