руна на дървото за банани

Discussion in 'Актуализации и идеи' started by -niksan-, Aug 30, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. niki_k

niki_k Подрастващ автор

и аз съм за идеята. даже имам предложение във фермата да се отвори още едно поле. примерно след изпълнение на определен куест. много ни станаха оборите и няма къде да ги побираме

илиана and feniks160 like this.
  2. xari_myri

xari_myri Ветеран

баце намали малко звездите те данепадат от небето xDxDxDнякои фермери несме толкоз работни щеима даги събираме с години

3. -niksan-

-niksan- Обсебен

ако зависи от мен щях да направя на всяка звезда да получаваме по един банан.
    това е идея за нова руна,немците може и повече бройки на звезди за банани да сложат.

sinsi88, sladost89 and черешка like this.
  4. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Такааа...да видим - бих прежалила половината си артък звезди за златни банани. Честно казано, вижда ми се множко, но няма как и вълкът да е сит, и агнето цяло ;)

ПП: -niksan-, не можа ли да пуснеш анкета?

5. -niksan-

-niksan- Обсебен

не знам как се пуска анкета?

6. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Разгледай тук Публикуване на гласуване, би трябвало с редакция да можеш да я добавиш. Мисля, че така повече хора ще вземат отношение :)

7. -niksan-

-niksan- Обсебен

разгледах го,но не можах да видя как се въвежда анкета или да редактирам с добавяне на анкетата.

8. mamahadi24

mamahadi24 Стажант

Твърдо съм ЗА идеята звезди за банани дано се осъществи а не да остане само като замисъл и да не се осъществи

9. mell

mell Редовен

Твърдо ЗА идеята. Звездите са прекалено много. 86 ниво съм и не съм отворила и 1/3 от дървото, защото не ми стигат звезди - а редовно играя всички евенти /и то изпълнявам всички задачи/. Помислете и за играчите , които са на по-ниски нива или са в играта по-малко от 1 година.