продажби на пазара

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от snejankatasnej на 13.12.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. snejankatasnej

snejankatasnej Стажант

може ли някой да ми каже какво значи непрекъснато да ми се спира продажбата на тор на пазара
    благодаря предварително за отговора

2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

А какво имаш предвид с това "непрекъснато да ми се спира продажбата"? Аз поне не го разбрах...

3. Doremi

Doremi Старши болярин

Възможно ли е да е ограничението 100 броя тор за оферта? И 10 оферти, като за всичко останало.

4. savata

savata Стажант

ако днес продам тор утре вече не мога или продавам 50 броя тор и ако искам да продам още 100 или 20 ми пише че трябва да се спре с продажбата

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Можеш да имаш на пазара едновременно не повече от 10 предложения за всяка една стока. Колко бройки има в предложението няма значение. За да предложиш за продажба отново същата стока, трябва да се е купило някое от твоите предложения. Или сам да отмениш някое от тях, но губиш платената такса (която губиш и ако не се продаде).
    (На пазара в Собствен щанд се виждат твоите предложения.)

П.П. За премиум играчите предложенията са 20.

Последна редакция: 15.12.17
  6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Doremi и mushnuk са ти е посочила вероятните причини... според мен най-вероятно е достигнат лимита от максимум 10 оферти.

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не съм обърнала внимание на това, не ползвам премиум.
    Благодаря за инфото, ще запомня.
    :)

8. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Не искам да ти се бъркам в стратегията, но момента за продажба на тор като чели не е особено подходящ.

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Да ви попитам - Имате ли жепание да гледате кресон и колко бройки имате?
    Аз го гледам когато активирам плашилата+някой помощен от куест. Скътал съм си 28215. :music:

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.