проблем с киното

Discussion in 'Архив на Помощ' started by van4e61, Jan 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

При всички е така дори и извън България. Извън нашите възможности е да направим нещо,но колегите са информирани.

2. -kleiamandes-

-kleiamandes- Стажант

чакаме го това кино и няма и няма ,вземат да го махнат.тормозим се с това кино

3. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

Б.П. да вземат да си оправят проблемите и после да ни засипват със нововъведенията си.Снощи се оплаках за подаръците ,преспах и сега гледам бройката се е увеличила.Все е било трудно да събирам предмети от събитията но като това незнам какви врътки да правя.от 14 купи на дървото едва вземам по 10 конуса от пл.полета на 3 ниви засети от зората.

4. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Мила не чакай от Зората, като си направиш бройката от нея слагай дългорастящи - чесън, артишок, праз - каквото имаш, от тях винаги падат от 3-те полета около 60-70 бр (На Бахамата на същия принцип). :)

Ей сегичка и на мен ми го пуснаха тоз черен екран, но после учтиво ми се извиниха:

"За съжаление в момента нямаме наличен видеоклип за теб. Моля, опитай отново малко по-късно."
    :sleepy:

-.kiki12345.69- likes this.
  5. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

Благодаря Мариянка,правя го винаги преди започване на куест блъскам карамфили ечемици или други с големи Т.О. и при достигане на бройките продължавам със тях и винаги след края на временния имам излишак но като това не бе ми се случвало

wilma11 likes this.
  6. bi_na

bi_na Стажант

Защо киното е само с чер екран???
    Вече половин година не мога да изгледам един клип. Пуснете го дори да се повтарят тези реклами.

7. ganka79

ganka79 Стажант

И при мен е същото!

8. -kleiamandes-

-kleiamandes- Стажант

стига гавра !!!!!
    Зареди нещо си няколко клипа и имаше бутон за да си взема паричките и честито 1 път става 1 път не!Айде оправете го или го махайте стига ни се подигравахте

9. desi232

desi232 Посланик

при мен са някакви реклами

10. _Касандра_

_Касандра_ Прохождащ

И при мен също . Половин година няма кино. По-рано..."в момента няма изчакайте" сега- черен екран. Махнете го да не дразни.

11. mikos2006

mikos2006 Прохождащ

Да кажа и аз тук,че и аз имам проблем с киното,но каква файда от това.Нито ще го оправят,нито пък някой ще ни чуе!Като гледам само си пишем по между си играчите и нищо по-конкретно за проблема.

12. radka1981

radka1981 Прохождащ

и при мене е черен екран

13. desi232

desi232 Посланик

при мен вече има кино,но до кога ли :p

14. desi232

desi232 Посланик

а на края е 1 точка

15. -kleiamandes-

-kleiamandes- Стажант

пу да не му е уроки всеки ден по малко да има голям кеф

16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

При мен пак няма кинооооооооооооо

черешка likes this.
  17. nik76112

nik76112 Напреднал

Какво е това кино???

черешка likes this.
  18. desi232

desi232 Посланик

всяко чудо за три дни:mad: при мен е само черен екран и не зарежда никакъв филм-.--.--.-

19. черешка

черешка Старши болярин

М дам и аз все нямам кино. :cry::cry::cry:

20. MARV3000

MARV3000 Ветеран

В момента върви някаква реклама, но не начислява точки

черешка likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.