проблем с играта

Discussion in 'Архив на Помощ' started by ZORBA13, Aug 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. rumi_5858

rumi_5858 Стажант

Здравейте ! От час се опитвам да вляза в играта и все не става ... ИД 12949173

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Виждам, че последно е влизано в 22:02, надявам се да си ти и проблема да е решен :). Ако не ни пиши пак за да опита някои от нас.

3. rumi_5858

rumi_5858 Стажант

Да ама ме пусна за десетина минути и от сутринта пак същото ... не мога и не мога ... :cry:

4. mi6elina84

mi6elina84 Guest

И при мен забива,не мога да отида от едно поле на друго.Не зацепва!Като рефрешна ,тогава става,но това е постоянно..Аман вече ID: 9216394

5. rumi_5858

rumi_5858 Стажант

и ... кво праиме ???:(

6. –divane-

Постоях около 20-тина минути без проблем, извинявай но май те изхвърлих през това време. Изчистила съм кеша при нас и се надявам сега да е по-добре. Предполагам дежурните - кеш, ъбдейт са направени.

7. –divane-

И при теб изчистих каквото мога. Опитай ако изключиш анимацията няма ли да е по-добре, обикновено когато има много обори зарежда доста трудно.

8. mi6elina84

mi6elina84 Guest

Само ,че не знам как се изключва тази анимация.. :)..Аааа разбрах,изключих я.Дано сега е по-добре.Мерси :)ЕЕЕЕЕ ама то без анимация е супер,не да ми се мяткат постоянно тези животни.Мерси,мерси!!!

9. interplast224

interplast224 Стажант

Какво става с таз игра, бре хора, от ден на ден все по-трудно влизам???

10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Хаха, не се влиза лесно в БП потайности! ;)
    (ама честно казано, си е жива мъка >:()

11. MARV3000

MARV3000 Ветеран

Аз успявам да вляза, но като излезе прозореца с новините и забива, рефрешвам, излизам-влизам по няколко пъти, докато успея да го затворя и да продължа нататък. Брането на ръка е почти невъзможно, защото както си правя двоен клик /така съм се специализирал, че БП мой ми завиди/, след 10 секунди - 10 поленца се вдигат във въздуха, при привидно забила мишка на едното поле /ако ма разбрахте - няма да правя клипчета, заклевам се/.
    Та не е от браузър, кеш, флаш и т.н. Проблемът ми се яви вчера. Тази сутрин изгърмях купон, за да сколасам, ама и комбайнът се тутка...

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен играта върви що годе нормално, но напоследък е много тежка, ползвам модзила и plug-container често е огромен, много по-голям от преди, горкият комп започва да вие от зор.
    А Хром пък ме предупреждава, че тази страница ползвала адобе флаш плеър, който скоро нямало вече да се поддържа (нещо в този дух, не съм съвсем точна може би). Че ?????????

Но имам постоянно проблеми със форума, всяко едно действие е мъка, голямо чакане, почти на всяко действие ми се появява следния прозорец:

Като спра въпросния скрипт успявам да извърша едно действие и после пак същото. Не зная повредата в моя телевизор ли е или не. Ако някой може да каже дали се е сблъсквал с нещо такова, нека го сподели.

13. tani1980

tani1980 Полубог

И при мен е същото дереджето, играя с мозилата. А с хрома при мен е още по - зле. Не знам какво правят по играта, но е кошмар. Стана много тромава и направо замръзва докато се визуализират изскачащите нещица - сол, захар, инструменти, от евенти и т.н. да не изреждам всичките.

П.П. Как можах да пропусна преминаването от едно поле на друго?!

14. Eli1200

Eli1200 Познавач

При мен понякога като отварям форума и ми пише, че изскачащият прозорец е блокиран и трябва да затворя играта и пак да вляза, за да го отворя.

15. desi232

desi232 Посланик

аз нямам никакви проблеми с хрома освен че понякога ми дава че не може да се намери сървъра

16. desi232

desi232 Посланик

искам да попитам ако не влизам 6 месеца в играта дали ще ми се изстрие профила ми

17. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

не но едва ли ще ти се наложи