преносвач на животни

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от палаватафермерка на 13.1.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. искам да попитам за преносвача на животни-какво е това.извинявам се предварително,ако някъде го пише-ама не го открих. а и още нещо.това изобилие от животни и др. неща-как да разбера какво ми дава

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

преносвачът на животни се използва за селекциите.

3. а това за преносвача го открих

4. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Всички "изобилия" ще откриеш в менюто с вазичката, раздел консумативи :)

5. благодаря

joujoujouj харесва това.
  6. аз го открих,ама каква функция има.пише,че има 35 мин още
    животните са ми готови.

7. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

ето кратко описание -

Преносвач на животни
    /помощна техника за селекция/

1 - Тук можете да изберете бройката на един и същ вид селекция, която искате да направите, чрез въвеждане на номера или кликайки върху бутона +.
    2 - чрез този бутон ще бъде достигнат максималният брой селекции, в зависимост от комбинацията на избраните животни, въз основа на броя на избраните животни или на базата на наличните бройки.
    3 - можете да видите оставащото време на комбайна от фермата.
    4 - можете да изберете броя на парфюмите, които ще бъдат използвани за всички селекции едновремено.
    5 - Стартиране на селекциите.
    Операциите са активни само ако помощникът "преносвач на животни" е активирана. Преносвачът е включен само в пакетите от банката, купоните като награди от куестове или събития. Опцията не може да бъде закупена отделно.

joujoujouj харесва това.
  8. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Но в случая е отделна функция, щото на Рошко му е дотежало да метне цял комбайн ;)xD

lyd_s_motika, [[Fermerkaa]] и AIDA_78 харесват това.
  9. хамилто

хамилто Стажант

От скоро играя и някои неща не са ми ясни. Моля обяснете ми къде се намира раздел консумативи и вазичката, за която пише в темата? Утре Рошко ще ми даде Преносвач на животни (2 ч.) Не зная къде да видя даденото. За използването разбирам, че нямам нужното ниво още.

10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Щом отскоро си в играта, просто наложително е, брате,
    да се запознаеш с FAQ, оттам всичко ще узнаеш.
    За менютата например ето давам линк (за пример)
    Преносвачът се явява, щом развъдник ти се дава,
    ако нямаш за това нивото, ще почакаш с'ъс окото.

11. хамилто

хамилто Стажант

Много ти благодаря за веселия отговор и за голямата помощ. Старая се бързичко да порастна :)
    Благодаря! :)

joujoujouj харесва това.
  12. babanani

babanani Стажант

Здравейте! Не знам къде да задам въпроса? Защо нямам специалния подарък за рождения ден? Играя доста години и не го намирам никъде ако ми е даден! ID 33306001
    БЛАГОДАРЯ

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ами можеше сам/а да го вземеш от новините на играта, в раздел Събития имаше прозорец за това.
    (Да беше попитал/а по-рано, вече е късно да вземеш подаръка.)

П.П. Съвет - пиши все пак на съпорт, възможно е проблемът да е разрешим от тяхна страна, ако си взела ъпгрейтите (завесите) от куеста.

Последна редакция: 31.1.17