полета за засаждане

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by grueva, Oct 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. desi232

desi232 Посланик

споко,не се сърдя,ама наистина едно ще ми дойде много добре хахах :)

2. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ние...тоест двамата ли,нал знаеш бисквитена торта и всичко мисля:pxD

3. tani1980

tani1980 Полубог

Торнадо, ти като видиш торта и спираш да мислиш, тогаз ако ти е кеф изпълняваш желания и капризи... xD;):p

Торнадо73 likes this.
  4. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

А то за някой неща мислене ми не требва ,кат завъртя големата гега то .......минал съм хиляди пациентки(фермерки) сама работи пущинта:pxD

5. tani1980

tani1980 Полубог

Значи варианта "ако ти е кеф" отпада и се заменя с " ако ти хареса". А пък "пущината" значи изпитана и качествена марка с времето, щом никоя не се е оплакала. xD

6. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ми има 4 марки,Мерцедес,Самсунг,Гегата на Торнадо и.....всички останали;)xD,от първите три рекламации нямаxD

tani1980 likes this.
  7. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

Е как да няма, първата марка ми къса нервите от 3 години. Ако и третата марка е като първата мани, мани... За втората не казвам нищо, щото ползвам айфон :inlove:

8. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

То ако ти дам третата марка не ти тряя айфон при такава антена а и вози по 500 кил. на един дъх:pxD

bayVasil likes this.
  9. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Байо да ти метна едно рамо;) ако избере третата ич нема и идва на акъл за първите две:music:
    Малко а са отпелсна ама гледам, че са ни измислили нова копка за бонус код, сигур са очакват големи посирания та да ни е на сгоджаxD

Торнадо73 likes this.
  10. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

хахах.........прав си васе, ко избере третата с оня дефект през рамо, с който се са туря, дирекно на четвърта ще минеxD

Last edited: Oct 7, 2015
    bayVasil likes this.
  11. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Добра памет булка ,наш колко мед са ми носили само кат я видят на рамо....;)xD

12. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

хахах.....верно ли бе буряxDмале, те нещата били много злеxDсега си обяснявам що всичко около сладкото са върти;)

bayVasil likes this.
  13. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

здравейте искам да попитам таз година няма ли да има ,,празник на реколтата,,или аз съм изпуснала това събитие

14. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Не си го изпуснала. :) Май се очаква през месец ноември, но все още няма слухове за него.

-.kiki12345.69- likes this.
  15. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

здравейте колеги,не му е мястото но все пак да питам тез събаки(кученца) дето ни пазят нивите имали начин да ги прибера в кучкарника не е че не са симпатични но ще ми изъхне зарзавата от препикаване

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Прочети тук - клииииик.

-.kiki12345.69- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.