покупка с кредитна карта

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от мариела76 на 28.8.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. мариела76

мариела76 Прохождащ

Здравейте.Имам питане относно покупките с кредитна карта.К

Каква е сигурността?

Последно редактирано от модератора: 29.8.15
  2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Трябва да си сигурен/на, че покупката, ако е от промоция, ще бъде направена в рамките на намалението. В противен случай може да бъде зачетена на друга цена и да не бъде преведен ресурс в акаунта ти. Ако е редовен пакет, можеш по всяко време да направиш желаната покупка, след което да изтриеш данните на картата си в случай, че някой друг влезе в акаунта ти:
    Изтриване на данни след плащане
    За да изтриеш запаместените данни от последното плащане трябва да направиш следното нещо:
    1. Отвори прозореца за пеймънт и кликни на малкия линк долу в средата: Статус и Абонаменти.
    2. Кликни на линка за изтриване на данните и потвърди имейла, който ще изпратим на пощата ти.
    3. Резултат: Данните са изтрити.

Ако имаш проблеми, трябва да се обърнеш към Съпорт - отдел "проблеми с плащанията".

3. -kleiamandes-

-kleiamandes- Стажант

При мен въпроса е следния,преди време съм имала намерение явно да купувам нещо и съм се отказала вмомента не ми дава да купя нищо с кредитна карта.Не се сещам какво съм искала да купувам в играта.Как да възстановя правото си да купувам с кредитна карта?

ПОПРАВКА :Успешно закупих каквото исках с картата явно е трябвало време да мине.

А кога ще ми се отвори самия занаят?

Последна редакция: 1.9.15
  4. Кобрелия

здравей, за кой занаят става дума?

5. -kleiamandes-

-kleiamandes- Стажант

Привет както винаги малко нямам време да погледна ,за мармаладжия става дума ,видях че иска да мина една задача в читалището и ще съм горд собственик на още един занаят

Промяна вече имам занаята

6. Кобрелия

Честито, радвам се, че всичко е наред, желая ти забавна игра и ще затворя темата!:)

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.