относно ПИТ

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от sm0uk3r71 на 7.11.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
?

Желаете ли всичко, което е в играта, като обори, дървета, предмети, да бъде достъпно на ПИТ

Гласуването е завършено на 22.11.17.
 1. да

  97.9%
 2. не

  2.1%
 3. друг отговор

  0 глас/а
  0.0%
 1. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Адмирал

  Поради велия ПИТ напоследък, да не кажа безинтересен, породен от безумни ограничения, предлагам всичко, което е в играта, като обори, дървета, предмети, да бъде достъпно на ПИТ при трите опции без времеви и други ограничения.
   
  .TAINNA. и tani1980 харесват това.
 2. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Че то за туй от кога са борим,ама....резултат досега тц...
   
  .TAINNA. харесва това.
 3. The.Farm

  The.Farm Болярин

  Утопия, не ще режат клона на който седят. И на мен ми се иска ама, нъц.

  Как виждате да пуснат секвои, специалните предмети от колелото (особено митичните дракони и церберите, пегасите), домашните любимци и т.н. Пример, вече имам 8 дракончета, които усърдно ми дрискат тор, спечелил съм ги, като съм потрошил една сурия парти билети, а те струват реални пари. Е, тук се пита въпроса (и отговора много добре се знае от БП), ако това стане, защо да не си прехвърля от сателитките, още толкова неща!? Думам ти дъще, сещай се снахо! За кво' иде реч.

  П.П Гласувах с "да", надеждата последна умирала, знае ли човекxD
   
  joujoujouj и fermer4etoo1970 харесват това.
 4. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Видях нещо интересно и няма да си премълча.;)Тъй като списъка с гласувалите е видим,ми направи впечатление как някой хора бяха твърдо против на предложени подобни идеи свързани с ПиТ,а в един момент вече са за тези идеи....Мой лични наблюдения просто,нямащи нищо общо с предложената идея,за което се извинявам на sm0uk3r71 :)
   
 5. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Адмирал

  и лицензите струват пари, а пуснат ли крана лицензи ще фъркат, а билетите пак ще върят;)белким с анкета стигнем до БП
   
  ..koni.. и The.Farm харесват това.
 6. The.Farm

  The.Farm Болярин

  Няма да стане, и то не защото съм инато магаре и не искам. Напротив, охо-о... мистър Пинки може тогава дори и със секвои да се сдобие. Но просто съм реалист и гледам прагматично, материално на нещата.
  Лицензи викаш, ами то и с намалението за покупка на количество излизат по-малко от 2 лг бройката. Билетите дори и с намаление не са евтини, и имат времево ограничение.... ако няма нищо свястно.... да чакаш 8 часа за следващо зареждане. На по нетърпеливите това не им харесва, но на БП много, много им харесва! 8) xD Това е! Не вярвам някога да повторят "грешката" както при секвоите или ЛГ дърво. Няма да я повторят, но и сега има доста начини за разни хватки, юхуу-у
   
  Последна редакция: 8.11.17
 7. The.Farm

  The.Farm Болярин


  Искам поименен списък, адреси... може и ИП адреси, ако няма от другите. Линч, публично бичуване и провесване на стената на позора. Смърт, смърт-т, смърттттт...:cry:

   
  Последна редакция: 8.11.17
  milkoga1 харесва това.
 8. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Адмирал

  помня ПИТ без времеви ограничения и повярвай нищо общо със сегашната пародия8)а що се отнася до секвоите на БП им е през крачола, дали иван или асан ги бере ;)по-скоро злоупотребите са причината, но пък сега има система за разлика от преди :)
   
  Последна редакция: 8.11.17
 9. The.Farm

  The.Farm Болярин


  За времевите ограничения... ставаше въпрос за колелото на късмета и 8 часа до следващо презареждане.
   
 10. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Адмирал

  за плащащия ограничения няма;)
   
 11. The.Farm

  The.Farm Болярин

  Е точно за това няма да стане. Ти го каза току що "за плащания ограничения няма". Защо да ни пускат примерно цъкалките от колелото, особено ценните дракони, цербер, пегас, плашила и т.н. на ПиТ. Като ще ги пуснат за обща продажба, както стана с цветята. Още повече защо да си губят БП приходите от продажба на парти билети, само за да може някой да си препрати още безплатни неща към основната от сателитките. Те са наясно със това. И няма да го направят.

  Да дам и друг пример, ако искам и сега мога да се сдобия с евтини лалогулдени и да купя цъкалки на безценица. Обикаляйки сателитките си, в които не съм влизал от месеци, все ще има някоя с 80 процентно намаление за 300 гулдена.
  Купувам ги, запомням я, чакам разпродажба на цъкалки, купувам ги за без пари и ги прехвърлям после към основната на следващ ПиТ
   
 12. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Адмирал

  а що да купувам парти билети ;):eek:дрън, дрън ярина, де го чукаш, де са пука:cry:е ко сега да правим ПИТ с марули, ако не беше пълнолуние и загадъчните му стръкове предния ПИТ за мен беше боза 8)
   
  Последна редакция: 8.11.17
 13. The.Farm

  The.Farm Болярин

  Ами точно.. защо БП да ни дава безплатни цъкалки, като те чакат постъпления в касичката си точно от такива цъкалки. Де го чукаш, де се пука... викаш. Гледам реално на нещата. Обясних с няколко реда, защо никога няма да стане.

  Прост пример спрях да купувам загадъчни обори отдавна, прехвърлям си ги от сателитките. Едва ли ще допуснат това да стане и за цъкалки даващи тор, билети, инструменти (така или иначе другите неща ги пускат в ПиТ след престой от месеци, но точно тези и домашните любимци, няма да стане). Думам ти дъще, сещай се снахо-о! Айде със здраве.
   
  Последна редакция: 8.11.17
 14. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Адмирал

  глей сега, рождените дни да махнат е+, а горе има 3 опции за отговор и всеки има право да отговаря, както му е кеф;)
   
 15. The.Farm

  The.Farm Болярин

  Не схванах за какво говориш, какво Е+? Аз от първият път гласувах с да. Това че ми се иска, не значи... че ще стане, реалист съм. Иска ми се да върнат влака със секвоите, иска ми се и да върнат и подарък "хари и сие" при покупка на лалогулдени (щях да ги пукна), искам и лалогулденово. Но няма... само си припявам тази песен...  Но съм твърдо за, да стане. Има игри, които всяко едно нещо което притежаваш може да го размениш и продадеш.
   
  Последна редакция: 8.11.17
  .water. харесва това.
 16. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Ееее,ти и ЕГН та ша поискаш сега...поне първите 6 цифри да знаем поне на кой кога може да ходим на гости за почерпка...xD
   
  The.Farm харесва това.
 17. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Адмирал

  ми можеше просто да гласуваш с друг отговор, и да напишеш без специални предмети :cry:
   
 18. The.Farm

  The.Farm Болярин

  Но аз искам и тях, просто изказах мнение "Ха дано, ама надали". :)
   
 19. Самардапа

  Самардапа Болярин

  Хехе, няма промяна от последното събитие.......е няма що!!! То на последното събитие с много въображение си прехвърлих малкото разрешени предмети...сега съвсем няма да има какво да се прехвърля....Четох доста недоволни коментари (с които съм солидарна) и тайничко се надявах (като видях отново ПиТ в календара), че ще можем да разменяме/подаряваме някои от новите дървета/обори (както за фермата, така и за Пълнолунието)...търсех си Дъждовник, но уви разбрах, че той не бил разрешен....значи работилницата за панели става неизползваема за мен....мога да дам още няколко примера, но не е необходимо...
   
  sahara83 харесва това.
 20. sahara83

  sahara83 Познавач

  Мен въображението ме напусна още на предния ПиТ.Сега вече този нещо хич не ме вълнува.:sleepy:
   
  Самардапа харесва това.