обновяване за високите нива

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by baiete, Dec 6, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDтой баша носи имаа да чете математиката

2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Как го няма караконджол ,да им тегли едни както той си знаеxDxD

3. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

xDxDxD

.TAINNA. likes this.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Май започна да ни липсва xD

-niksan- likes this.
  5. tani1980

tani1980 Полубог

Изобщо не ми липсва, защото той пак нас щеше да нарежда сега.

6. milkoga1

milkoga1 Господар

Гледам а...официални известия,кво ли се е случило? Я нови нива, отварям и като се почна един калейдоскоп от цифри да се завихря пред очите ми....Викам си , чакай да си сложа чистак-бърсак новите ми (първи) очила...И с очила и без очила все същото се оказа.....А що се отнася до коментарите за онаследяването, има и вариант за завещание.
    СА М О Р Ъ Ч Н О З А В Е Щ А Н И Е
    Аз долуподписаният ………………………………………………..,
    /трите имена/
    с ЕГН.…………..................., от гр. /с./………………………, живущ понастоящем в гр. /с./…………………………………….,
    /адрес/…………………………………………………………………
    С ясното съзнание за значението на акта, който извършвам и неговите последици, правя следните разпореждания с имуществото, което притежавам към момента на моята смърт, като:
    З А В Е Щ А В А М :
    Цялото си движимо и недвижимо имущество от FARMERAMA с ник нейм......... и ID............ на ……………...
    ……………………………………………., с ЕГН….……………….,
    /трите имена/
    от гр. /с./………………………, живущ понастоящем в гр. /с./…………………………………., …………………………………
    …………………………………/адрес/………………………………

7. DAN63

DAN63 Обитател

Taкааааа , с моите 5 263 370 000 точици пак съм в първи клас :( Е , поне ще мръдна мааалко от това проклето ниво 200 , на което тъпча трета година , и поради липса на интерес към точките даже не си бера цъкалките и небесната повече от веднъж на ден , а и по рядко....Ма като гледам какви точки се искат за нагоре , ........ нещо не ме стимулират... Ще си цъкам лежерно и ще си бъцкам китките от останалите ми 4 куеста от тези дето ги изсипаха със самосвала , пък като ги завърша ще решавам как ще играя.....

8. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Всеки направил опит, да замеси невинна, детска душа с "фермата" на БП е престъпник!
    Да бъде съден бързо и жестоко,като през времето на престоят му в Затвора /строг-тъмничен/ да му се пуска 24 часа песента на Деян Неделчев- "Съчки събирам"! Съкилийник да му е Азис,а храната от кренвирши /по 2.80 килото/

9. БашФермер

БашФермер Генерал

ти си по-напред от мен, нормално е, но и аз смятам да не си давам зор. тук за да си бърз се иска пара, дето от мен няма да я видят.

sm0uk3r71, dedoto and DAN63 like this.
  10. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Честито ти 215 ниво!

.TAINNA. and DAN63 like this.
  11. The.Farm

The.Farm Болярин

"Здравейте, фермери!

От 17:00 ч. на 30.05.2018 г. в играта ще бъдат въведени:
    Нови нива - инфоормация
    Нови растения - информация
    Нови куестове - информация

Освен това при всяко качване на ниво, след 200 ще получавате като допълнителен подарък и
    Изобилие от тайнствени дървета
    на случаен принцип 1 от изброените
    ( 3 Загадъчно стръкче, 3 Загадъчно стръкче, 3 Тайнствено дърво „Мистрал“, 3 Тайнствено дърво „Гибли“, 3 Тайнствено дърво „Рио“, 3 Тайнствено дърво „Рейн“, 3 Тайнствено дърво „Меконг“, 3 Тайнствено дърво „Уеле“, 3 Тайнствено дърво „Ганг“, 3 Тайнствено дърво „Юкон“, 3 Тайнствено дърво „Урал“, 3 Тайнствено дърво „Анди“, 3 Тайнствено дърво „Атлас“, 3 Тайнствено дърво „Каирнгормс“, 3 Тайнствено дърво „Кавказ“, 3 Тайнствено дърво „Лхотце“, 3 Тайнствено дърво „Ери“, 3 Тайнствено дърво „Байкал“, 3 Тайнствено дърво „Богория“, 3 Тайнствено дърво „Мондзее“, 3 Тайнствено дърво „Мондзее“, 3 Тайнствено дърво „Бенани“, 3 Тайнствено дърво „Дива роза“, 3 Тайнствено дърво „Пепеляшка“, 3 Златно тайнствено дърво, 1 Супер гигантска секвоя, 1 Гигантска секвоя на Мими, 1 Турбо гигантска секвоя, 50 ЛГ )"

Интересно!

12. БашФермер

БашФермер Генерал

хахахахаха не бъди жесток, женурята тъкмо се навиха да раждат :D

kakata13, dedoto and .TAINNA. like this.
  13. БашФермер

БашФермер Генерал

еми то като ще се минава на 5г едно ниво халал да с ни тия неща....и тая петилетка като те прескочи и ти даде тайнствено дърво, дето е било актуално преди 10г ще чакаш следващата петилетка да си пробваш пак късмета :D

14. The.Farm

The.Farm Болярин

В еBay има ферми за продажби (и не само там). По добре я продай, че наследниците само ще те проклинатxD

.TAINNA., [[Fermerkaa]] and milkoga1 like this.
  15. DAN63

DAN63 Обитател

Е по напред , по напред , колко да съм по напред ? Пък и не съм бързал де , по важното за мен е че в читалището вече нямам плъзгач , УРААААаааааААААаааАААаа !!!!!!!!!!
    Да ти се връща , че и да ме задминеш...( ако вече не си де...)

16. БашФермер

БашФермер Генерал

и аз много се радвах като се махна плъзгача, ама наистина много :D :D :D :D :D еднакво мислим, останаха ми 5 на мен, боря се с тях.

доста по-напред си 500 милиона, не че е кой знае колко де, с мармалади лесно ще ги смъкна за нула време, въпроса е, че 3г застой няма как да не си по-напред. но то няма и значение де, още малко и всички ще циклим в едно и също ниво :D

dedoto, .TAINNA. and DAN63 like this.
  17. milkoga1

milkoga1 Господар

Аааааа, не.Кат стигна ниво 300-350 мога са замисля....xD.Чудя са ако изтегля един ипотечен кредит от някоя банка и да купувам кошници, дали ще съм на далавера???

18. БашФермер

БашФермер Генерал

тва е решение на всичко, утре сутринта направо в банката и да ти вземат къщата няма да се плашиш, за кво ти е, ти си романтична душа, иде лято можеш и под звездите да копаш :D

19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Първоначално помислих, че се бъзикаш, но погледнах в ebay и оооо, чудо - прав си! :) 455 евро първоначална цена за 138 ниво...

https://www.ebay.com/itm/Farmerama-...564827?hash=item4b449b229b:g:QzUAAOSwfo9a7LTl

.TAINNA. likes this.
  20. DAN63

DAN63 Обитател

Ами то твоето май не беше съвсем почивка , ника ти играеше , само дето не пожела да ми отговори преди време , нямам идея кой е играл , но със сигурност не си бил ти , ти винаги си ми отговарял , дори и със закъснение.....

.TAINNA. likes this.