нощна мора

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от Бисквитка-ММ на 4.11.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Бисквитка-ММ

Бисквитка-ММ Кандидат за признание

В четвъртък - 30 окт. заплатих по банков път за нощна мора. Все още нямам такава.

ludotolen4e харесва това.
  2. Привет, обърни се към Съпорт по плащанията - в банката горе вдясно има бутон. Ние тук не можем да помогнем.

3. Бисквитка-ММ

В пощата си намерих писмо за потвърждение на плащането за нощна мора и уведомение че е на мое разположение. Моля някой да провери къде се е завряла. ИД - 12871782

4. Предадено е за проверка от админ. По принцип при предметите трябва да търсиш яйцето.

5. Бисквитка-ММ

Благодаря! Нека провери админ. Аз не можах да го намеря.

6. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,

не виждам отразено в акаунта поръчването на предмета.

Можеш да се обърнеш към съпорт, но плащането по банков път отнема 3-4 работни дни, а срокът за промоцията на предмета изтече на 31-ви. Т.е. плащането не е получено в срок.

Последна редакция: 4.11.14
  7. Бисквитка-ММ

А как да тълкувам писмото им?Искаме да ти благодарим за поръчката 532146377 в/ъв FARMERAMA на 01.11.2014 и се надяваме, че ще се забавляваш с покупката си.

Ето и информация за поръчката ти:
    Дата Номер на транзакция Артикул Начин на плащане Сума
    01.11.2014 532146377Домашно животно "нощна мора" Паричен превод 11,72 BGN
    Поръчаният артикул трябва да бъде на разположение в акаунта ти за играта след няколко минути Не разбирам как уж нямам направена поръчка, а ми благодарят за нея. И сега нито мора, нито пари.

Последна редакция: 5.11.14
  8. Привет,
    отново те съветвам да се обърнеш към Съпорт по плащанията.
    Приятен ден!

9. stefi1121

stefi1121 Подрастващ автор

Здравейте,
    имам същия проблем,на 01.11.2014 г. получих по имейла съобщение, че поръчаният артикул ще бъде на разположение след няколко минути, но все още не е получено. Имам проблем при свързването със Съпорт. Моля да проверите.
    ID 35797825

10. zwezdi4ka

Екипът на форума не може да направи проверка дали дадено плащане е получено. Моля да се свържете с колегите от Съпорт-проблеми с разплащанията.

п.п. напомням, че офертата за предмета беше до 31-ви октомври.

11. stefi1121

плащането е извършено на 30.10.2014 и не мога да се свържа с колегите Ви от Съпорт

12. zwezdi4ka

Какъв е проблема при свързване със съпорт?

13. stefi1121

попълвам формуляра, натискам изпрати и нищо.отново ме връща на формуляра.
    п.п. знам как се попълва.

14. zwezdi4ka

Някое от задължителните полета не е попълнено.

15. stefi1121

писах,че знам как се попълва.Невиждам смисъл от безмисленият ни разговор.Платил съм в срок и трябва да се моля на Съпорт или на Вас за да си получа стоката.

16. zwezdi4ka

Някое от полетата трябва да ти е очертано в червено, това означава , че или не е попълнено или текста вътре не е точния. Ние не можем да проверим или да начислим предмета, колкото и желание да имаме.

17. stefi1121

днес вместо нощна мора получих 180 ЛГ . писах на Съпорт няколко пъти и от там ми отговарят ,че поръчката е изпълнена.
    Към кого да се обърна ,към кого да пиша ,че има грешка?

18. Бисквитка-ММ

И при мене ситуацията е същата.

19. zwezdi4ka

По мое мнение плащането не е получено в срока на офертата и за това не получавате предмет, а ЛГ.

20. stefi1121

дрън-дрън Плащането е извършено на 30.10.2014г. 8:35ч. срока за плащане до 31.10.2014. 23:00Ч. МЕЖДУБАНКОВИТЕ ПРЕВОДИ са в11:00: 14:30 :16:30 зависимост от системата на банката. И искаш да ми кажеж, че парите не са стигнали навреме.
    По мое мнение просто ни измамихте .плащаме за едно а получаваме друго.Не се заяждам но се чудя дали да не попитам в КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.....