неначислени билети

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от bruk67 на 18.11.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. bruk67

bruk67 Стажант

Моля да проверите защо не са ни начислени днешните 4 броя билети от панаира !? ид 24022849

ludotolen4e харесва това.
  2. Предадено е за проверка от админ.

3. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Днес имаш начислени 10 билета:

18.11.2014, 08:19:17 начислени билети: +10

4. bruk67

bruk67 Стажант

Звездичке прекарасна ,нали 10 се начисляват за първия ден, а за втория 4 -аз питам за втория ден защо не са ми начислени 4.Първия ден не съм влизала в панаира ! Значи втория трябва да са вече 14 броя !

5. Привет, билети се начисляват за първото ти посещение, второто ти посещение и т.н.

6. bruk67

bruk67 Стажант

Да разбирам ли ,че,ако не влизаш в панаира не ти се начисляват билети !Ако играча е възпрепятстван и не може да влезе увисва !?

7. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

да точно, билетите са като подаръка от Рошко - ако не влизаш, не го получаваш. Билетите се начисляват, когато е активен панаира и влезеш в играта, а не в панаира.

8. gadost

gadost Подрастващ автор

Да ,но разликата е там,че аз влизах в играта -само в панаира не съм !!!!!!!!!!!!!!!

9. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

ти си влизала в играта преди да започне панаира. Затова на следващият ден ти са начислени 10 билета. За днес имаш начислени още 4.

10. ludotolen4e

ludotolen4e Активен автор

На мен също изобщо не ми начисляват билети, но вече се отказвам да пиша и да чакам отговор, защото българите само ни прецакват!

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.