музикални кутии

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от kosdas на 14.10.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. kosdas

kosdas Анализатор

имам няколко въпроса за тез музикални кутии
    първо и да ги купя къде да ги сложа
    след като преди 5-6 месеца ми истрихте редчето
    второ на пит ще могат ли да се сменят
    и трето защо цената тук е една а като отворя инфо за тях е друга

2. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

И на мен ми бяха изтрили реда, но след като писах на Съпорт-а ми го възстановиха, но винаги може да си ги сложиш в Цветната градина, докато ти го възстановят. :)
    Относно ПиТ - не мисля че ще се разменят. А цените - предполагам, че ще важат тези, които сега са публикувани в новините, предишните са стари и едва ли са валидни. :)

kosdas харесва това.
  3. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

По време на това събитие ще има намаление, актуални са цените в официалното съобщение. Линка с инфото е сложен, за да може лесно да се намерят характеристиките на предметите и цените им от преди, ако на някого му трябват.
    За сега няма да се разменят/подаряват на ПиТ. Ако искаш реда обратно, пиши на съпорт.

4. koteto9

koteto9 Старейшина

няма ли да пуснат нещо др. за за копуване защото това за мн.пари а не е нещо кой знае какво има мн. по хубави неша за копуване искам попитам няма ли най сетне да пуснат щасливите дни за дървртата ? много отдавна неса пускани

5. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

За сега - не.

6. koteto9

koteto9 Старейшина

много лошооооооооооооо

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.