мобилна ферма

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by denislav4o216, Aug 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. The.Farm

The.Farm Болярин

Всичко зависи от операционната система, пак повтарям ако си с Windows не би трябвало да срещаш никъде проблем, не само с тази игра, ами и въобще с флаш игрите и приложенията, windows-a подържа Adobe Flash-a, поддръжката на Флаша под андроид и всякакви други операционни системи различни от Уиндоуса е спряна. И от там ви идват проблемите. Един инсталиран ръчно флаш драйвер и браузъра Фаерфокс ще ви решат проблемите, другите браузъри за мен са прекалено нестабилни и с бъгове и недостатъци що се отнася за флаш приложения. С Firefox съм нямал проблем.

П.П. Ето ви една стара статия защо се случват тези неща, може би след време флаша ще "умре", след като го заместят с HTML5 и му спрат подръжката отвсякъде. Какво ще стане тогава с флаш приложенията като тази игра не се знае.
    http://www.segabg.com/article.php?sid=2010050400040001502

Last edited: May 6, 2016
  2. baiete

baiete Болярин

Има , има :p с комбайна , я затова си пазим купоните кат ми се наложи да мога да изкарам джокер от ръкаво ;)

Кобрелия and xari_myri like this.
  3. dimitrinkani

dimitrinkani Кандидат за признание

За нищо Елиииии;)Нали сме тук да си помагаме с каквото можем:pУспех с мобилното копане8)

4. pineapple87

pineapple87 Майстор

Имам няколко въпроса към хората играещи играта чрез телефона си?

- кой браузър използвате? Ако е Puffin има ли начин да съхрани паролата, че въвеждането и всеки път е дразнещо?

- опитах чрез Dolphin browser. Изглежда по добър, но не се получава изписва ми че няма флаш плъгин, а уж върви с такъв.

5. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Аз ползвам пъфин и уж ме пита искам ли да я запази, но при следващото влизане уж със запазената, не ме пуска и отново я въвеждам. Това едва ли ти е от помощ, но от блонди толкова. :oops:

6. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Привет, ние с мъжът ми от месец и половина ползваме puffin и няма проблеми, както звездичка пише единственият е, че при всяко влизане трябва да си пишеш паролата. :)