летен календар 2017

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Dragonj120 на 9.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Dragonj120

Dragonj120 Подрастващ автор

Вчера влизах в календара и си отворих мидата, а днес ми пише, че вече е късно и трябва да платя. Нещо не е наред. Моля за проверка ID:35236904

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

здравей, на 8-ми е влизано веднъж към 22 часа вечерта. Не е отчетено взимане на наградата от мидата. Няма друг начин тя да бъде отворена, освен със заплащане с лг.

3. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Тея неотворените черупки нещо полудяха гледам и не вярвам на очите си .... или пък на мен нещо ми хлопа дъската. xD

4. -NEUMOREN-

-NEUMOREN- Прохождащ

Как да си обясня това: досега всички миди бяха отворени, а днес върху една се мъдри една голяма въпросителна? Ако има неотворена мида, тогава не могат да се отворят допълнителните бонуси.
    http://prikachi.com/images.php?images/316/9154316R.png

ИД 43382240

5. tani1980

tani1980 Полубог

Колега, така като гледам всички миди до сега са ти отворени.Теб сандъка с въпросителната ли те притеснявя?Ако е той то това е Изобилие от приятни неща и можеш да го намериш в менюто с вазичката раздел консумативи.

6. -NEUMOREN-

-NEUMOREN- Прохождащ

Да, отворени са, но има въпросителен, все едно е забравен.

7. pgpr1

pgpr1 Прохождащ

То е, защото вътре има изненада :)

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В кутийката с въпросителната има подаръче, кутийката ще намериш (ако вече не си го направил/а) в менюто с вазичката, раздел Консумативи. Цъкваш върху нея и получаваш подаръчето.