календар

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от sany888 на 18.12.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. sany888

sany888 Стажант

Защо коледният евент изчезна от календара ?
    Мисля, че беше предвиден за днес или утре, а го няма до края на годината

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, след малко ще има официално съобщение, което ще добавим към календара с линк. Това, което изтрих нямаше линк. В 13:00 часа ще бъде пуснато ново официално съобщение, от утре ще е евента.:)

3. sany888

sany888 Стажант

мерси

4. Niki_A

Niki_A Прохождащ

Рових, рових - тук ми се струва най-удачно да задам въпроса си, защото не намерих друг такъв. Вчера спечелих от коледния календар 8 загадъчни стръкчета за Бахамата, обаче аз още нямам достъп до острова. Та въпросът ми е - пазят ли ми се някъде тези стръкчета и като си отворя достъпа до Бахамите, ще ги видя ли в инвентара, щото сега нийде не ги виждам...

5. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Да.

6. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Достъп до бахамите можеш да имаш за 10 минути!!!:pКупувай ако нямаш 400 яйца - евтинки са все още:) и изпълни куестта за биояйцата например и като събереш 70 звездички отиваш в гората ,качваш се на дървото и отваряш руната за 2000 МП и след това руната за бахама и си готовxD. А ако имаш случайно 70 звездички направо се хващай за клоните на дървото;););)

7. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Искам да попитам, защо календара има оставащи още толкова много часове, при условие, че днес обираме последният подарък?

8. "Всеки ден ще можем да пребъркваме по едно чорапче и да изваждаме от него изненада-подарък. Ако забравите или пропуснете някой ден, чорапчето ще се заключи и ще може да го отворите с ЛГ, но не след 27.12.2014 г. в 23:59 ч, до когато ще е активен календарът."

9. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Значи, ще е активен, без да има какво да пребъркваме в оставащите дни, така ли? Моля да ме извините, но съм малко руса, ако може само с да или не да ми отговорите.

10. Да. :)

П.П. Но все пак никой не ни задължава днес да си отворим последните големи подаръци.

11. mell

mell Редовен

През януари 2015 няма ли да има пълнолуние????? Няма в календара такова събитие - може би вече няма да има през 2015г???

12. tanyamery

tanyamery Адмирал

Не е възможно да премахнат Пълнолунието , може би ще компенсират през Февруари .

13. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте,
    това че не е посочена дата в календара, не означава че събитието е изключено. Вероятно не е определена точната дата все още или ще я получим официално по-късно.

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.