изчезнали обори

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от ros_y на 13.11.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. ros_y

ros_y Прохождащ

здравейте. при прибиране на обори в инвентара на няколко пъти ми се губи обор.но при последния куест ми изчезна обор за еноти който ми е много ценен.моля за съдействие.ИД 23631106.

2. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    в този акаунт такъв обор за еноти не е имало.Сигурно ли е че еноти търсим?

3. uncleRex

uncleRex Кандидат за признание

Здравейте,
    За да не отварям нова тема, да попитам тук. Има ли и други с изчезнали обори?
    При мен също забелязвам липси. Имах развъдник за японски шарани /оранжев(мисля) - изчезна. Прежалих го и не писах. Реших, че може да съм го жертвал на някоя търговия(наистина нямам спомен).
    Но сега забелязвам, че ми липсват и всички огромни обори / основни(което е още по странно) От тях, единствения начин да се отърва май е да ги кача на влака да пътуват. Вярно че съм качвал, ама чак пък да не си оставя ни един,...?? при няколко налични оранжеви, а имам и жълт освен това(първо него бих качил да пътува).
    Мисля че е излишно да споменавам, че скоро си сменях и паролата(пак нещо ми се губеше).

Ако пък някой правоимащ реши да провери, ето и - ИД:22263467.

4. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Последния път има качени на влака 11 основи на гигантски обори и 1 жълто подобрение.

5. uncleRex

Оки. Може пък и да е така. Знам ли. Значи да смятам, че съм ги шътнал всичките, и няма някаква друга причина да липсват, така ли да те разбирам, Звездичка?
    Щото аз и не отричам, че съм качил не един и два от тях на влака. Чудно ми беше само, че не съм оставил нито един. :)
    И за японския шаран нищо не каза. Какво съм направил с него?

Имам и още един въпрос, който си е за друга тема ама така и така пиша тук, та да попитам.
    Става въпрос за реда на кукувиците от небесната градина. Защо не ми се качва Мисията на Пънки II, като имам и 1 и 2 в склада? Що още иска? Не че съм събрал целия ред и затова, и не бързах да питам. Викам си - ако е някакъв проблем в играта, те ще го оправят що да ги занимавам излишно. Ама доста време мина, а и не съм срещнал други питания, сигурно само аз пропускам нещо.

П.П. И ти Благодаря за бързите отговори. Винаги си готова да съдействаш. :)

Последна редакция: 27.11.14
  6. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

На горската виждам едно оранжево производство на шарани.
    Мисията на Пънки първо поставяш основата на острова, после слагаш ъпргрейта върху нея. След това ги прибираш в менюто (както са заедно) и чак тогава ги слагаш на облака.

7. uncleRex

Да, вярно. Явно не съм го видял.
    Благодаря ти.

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.