играта стана много сложна !!!

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от yorgos68 на 30.10.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. yorgos68

yorgos68 Прохождащ

толкова много задачи , и куестове заедно ? прави играта безинтересна .......прохождащ с над 8 години в ИГРАТА !:D

lilian_97 харесва това.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Порастнал си. Върни се в детството. Децата харесват сложните играчки. Компютри например. Когато една играчка им се види трудна и сложна, оставят я и си търсят друга :) А ти за една игра ... при това много добра и интересна. Харесва ми нейното развитие ;)

-niksan- харесва това.
  3. kop4i

kop4i Стажант

Възможно ли е да попитам тук Хари Кравайчето от къде се получава ? Дървото ми взе 400 звезди и иска обмяна

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Имаше го като награда в куеста които завърши днес:
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Среща-с-бутилка.17176/
    Другия вариант е да го потърсиш на ПиТ

5. kop4i

kop4i Стажант

Благодаря ви

6. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

За нищо :) Лека и спокойна вечер!

7. choko_59

choko_59 Знаменитост

здрасти.не съм съгласен.играта е станала много по интересна.вече не изисква само събиране и предаване на ресурси а решаване на различни допълнителни задачи което я прави увлекателна.поне на мен ми харесва.натовареността е същата.и преди години се оплаквахме от прекалено много събития.хубавото е това че няма нищо задължително.който играе играе.който си обира само декорациите-така е преценил. всичко хубаво.

kakata13, .TAINNA., –divane- и още 1 човек харесват това.
  8. kakata13

kakata13 Старши болярин

Избрал/а си една спокойна и не натоварваща фермерска игра.Както каза choko_59 всеки преценява как да играе.А иначе си нямаш представа какво е в други фермерски игри,как трябва да висиш почти непрекъснато за да напредваш.А тука набодеш растението за колкото часа искаш,сложиш каквито обори си искаш и пей сърце.Лека вечер.

.TAINNA. харесва това.
  9. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

я кажи някоя друга фермерска игра-има ли въобще подобни на тази

10. biomenn

biomenn Прохождащ

От Farmerama по-хубава игра няма. Ако няма рима удари ма:).Пропускам евент единствено през лятото.В момента играя и двата евента, сея и поливам на ръка , обирам с комбайн взет с монети. Тръпката към играта нямаш ли я .....

kakata13 и .TAINNA. харесват това.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

не може да се рекламират други игри под шапката на БП :)

kakata13 харесва това.
  12. lilian_97

lilian_97 Прохождащ

Играта наистина стана сложна.Какви са тези евенти с огромно количество растения /пр.650/, за никакви подаръци.Последните месеци не мога да докарам евента до половината и свършва.Определила съм само едно поле за засаждане на растения за евенти и не мога да стигна до никъде.

13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Хайде стига сте ревали. Играта иска гъвкавост и мисъл. Играта е прекрасна и се играе много лесно и леко, ако знаеш как да лавираш :)

kakata13 харесва това.